snelle levering.

Snelle levering mooie kwaliteit garen

snel en correct

snel geleverd en prima garen

Snelle bezorging en mooie wol

Snelle levering en goed verzorgd.

Mijn bestelling werd vlot geleverd en was netjes verpakt; er zat zelfs een boekje bij met leuke ideeën voor mutsjes breien/haken, erg leuk!

Alles was perfect geleverd en ook snel in huis...

Ruime keuze

Ruime keuze aan wol en snel geleverd

Ik zag de wol bij mijn nichtje. Zo leuk met verschillend kleurverloop. Opgezocht op internet. Heb meteen een paar bolletjes besteld. Prima garen, snel en gemakkelijk geleverd door wolplein.

Mooi product

Vlug geleverd. Mooi product

Snel en correct

Super snelle afhandeling.

Snel en Correct

Zoals hierboven

Super goed : ruime keuze, snelle levering en dan ook nog eens de mogelijkheid om (al dan niet gratis) patronen te bestellen/downloaden. Voor mij een blijvertje dat ik meteen in mijn favorieten heb gezet.

Mooie garens. Goede website en een correcte en snelle afhandeling van de levering. Ook handig met koerier dat je kan volgen wanneer pakket geleverd word.

Snelle levering goede kwaliteit

Geweldig!

Wolplein is voor mij de ‘Garenhemel’.

Groot assortiment

Groot assortiment garens. Je kunt er in alle rust rondkijken. Vriendelijke en deskundige medewerkers. Makkelijk bereikbaar.

Super snelle levering, ben zeer tevreden van mijn bestelling, bestel zeker terug

Mooi pakketje en leuk ingepakt.

Snelle service. Ziet er leuk uit. Ik ga beginnen.

Zeer snelle en correcte afhandeling van de order

perfect

alles is perfect en probleemloos verlopen !

Snel en zeer zorgvuldig verpakt, Het persoonlijk kaartje vond ik super hartelijk. Zal er zeker vaker bestellen

Tevreden over de service

Ik ben tevreden van de service en het verpakken van de producten. Het pakje is nog vrij snel in België geleverd. Ik ga zeker nog eens bestelling plaatsen.

Perfecte opvolging van vragen bij bestelling!

Normaal koop ik nooit online, beetje uit principe om de "bakstenen winkels" een hart onder de riem te steken. Graag wou ik een nieuw garen proberen wat ik niet in een fysieke winkel kon kopen. Met een klein hartje een bestelling geplaatst. Toen er iets niet op voorraad was kreeg ik onmiddellijk antwoord op mn vragen en 2 dagen later (België) werd mn pakje door een vriendelijke koerier gebracht. Perfecte klantvriendelijkheid!

geweldig

Ik had een avond van te voren besteld en de volgende dag had Ik het al in huis geweldige service. Zo kon ik mooi verder met mijn trui toen we op vakantie gingen. Ik ben zeer tevreden.

Mooie kwaliteit en snelle levering

Makkelijk te bestellen, nette afhandeling en mooie kleuren

Doornepol 5

5301 LV Zaltbommel