Ik vind dat jullie correct en goed werken en duidelijk zijn in communicatie

Zie bovenstaande info

Goede snelle service

Verder goede winkel met leuke goede kwaliteit

Heel positieve ervaring!

Ik ben heel tevreden en zal zeker nog dingen bestellen. Vlotte en juiste levering. Zeer content ook. Rijenteller is al goed in gebruik! Zeker een aanrader voor een haakverslaafde zoals ik. :-)

Nette en snelle levering.

Snelle en nette levering van mijn bestelling

Sommige soorten wol die ik zocht, hebben ze niet

Smelle levering goed verpakt

Ik Ben tevreden met mijn bestelling

Snel wn accuraat. Alleen jammer verzenden via postNL: zij doen hun werk slecht!

Bestelde spullen mooi en conform de afbeelding op de site. Fijne ervaring met Woolplein. Alleen postNL problematisch. Heb € 1,95 moeten betalen aan postNL voor avondlevering en vervolgens komen ze niet en stellen ze de levering 1,5 dag uit. Dan had ik t ook gratis kunnen afhalen op ophaalpunt. Die € 1,95 ben ik kwijt.

Super!!!!!!!!

Altijd goed verpakt en snel.

Prima in orde

Is makkelijke website, snelle levering en goede prijzen

Helemaal top geregeld👍

Uitnodigend materiaal

Vlotte levering, verpakt in een mooie stevige handwerktas. Lekker materiaal om mee te werken. Af en toe een knoopje, maar daar zit ik niet mee. De handleiding lijkt vooreerst te kloppen.

Snel, netjes en goed

Website was super duidelijk, bestelling ging eenvoudig, betaling idem dito. Pakketje wol snel ontvangen, goed verpakt en compleet.

Snelle bezorging en goede kwaliteit garen

Snelle levering. Goede beschrijving en prachtige kleuren.

Redelijk snel bezorgd

Toen ik mijn wol bestelde gaf de website aan dat de wol op voorraad was en dus binnen 2 werkdagen bezorgd zou worden. Had de wol snel nodig dus besteld. Na het afronden van de bestelling en betaling ontvang ik de bevestigings mail met daarin de mededeling dat de wol niet op voorraad is. Had ik erg graag eerder geweten. Er zou binnen 2 dagen contact op worden genomen via mail en dat gebeurde ook. Na nog eens 2 dagen de wol ontvangen dus toch nog redelijk snel. De website zou van mij beter bijgewerkt mogen zijn maar verder goed tevreden.

Ik heb al verschillende keren besteld bij Wolplein en telkens was de kwaliteit van de gekochte wol zoals verwacht. Bij mijn laatste bestelling, was de levering zelfs twee dagen vroeger dan verwacht. Dat was een geweldige meevaller aangezien ik niet kon wachten om te starten met mijn breiproject.

Prima service en snelle bezorging. Top!

Prima service en snelle bezorging. Top!

Snelle bezorging, had vragen, kreeg duidelijk antwoord, goede service.

Keurige bezorging, leuk verpakt

Ik heb dit pakket besteld vanuit Colombia en alleen op foto´s gezien hoe het is bezorgd, maar die foto´s zagen er prachtig uit! De bolletjes wol in een gezellig zakje verpakt, alles compleet! Top!

Precies volgens afspraak

prima webshop

bestelling goed en vlot verlopen mooie wol.

Goeie Website, snelle levering, top!!!

Twee keer wat besteld en snelle levering, goeie feedback.

prima site

haaknaalden gezocht voor iemand met reuma klachten, en hier gevonden. De haaknaalden bevallen goed.

Bestelling vlot en goed bezorgd. Mooie kwaliteit wol, webshop met leuke en betaalbare producten

Doornepol 5

5301 LV Zaltbommel