uitstekend

Bestelling goed en vlot verlopen mooie fijne wol. Webshop met leuke en betaalbare artikelen.

uitstekend

Makkelijk en snel geleverd ook netjes verpakt

Mooie webshop met veel artikelen.

Mooi assortiment, snelle bezorging.

Snelle levering, veilige verpakking!

Prima garen heel snel geleverd.

Goede kwaliteit garen/wol voor een goede prijs!

Als ik de nieuwsbrief krijg dan markeer ik die om later te lezen. Wolplein biedt steeds iets nieuws in garen/wol, patronen of pakketten. Online bestellen werkt prima. Bestelling plaatsen, betalen en dan komt er een keurige roze doos die lijkt op een cadeautje! De kleuren kloppen goed met de presentatie op de website. Kortom: chapeau voor Wolplein!

Opzich prima

Vlotte levering. Alleen de bijtring die ik had besteld is niet mooi glad. Zitten allemaal splintertjes aan. Moet hem zelf nog glad schuren, en dat vind ik niet kunnen voor die prijs. Bestelde wol is mooi en precies de kleur als aangegeven op de website.

Kwam later binnen dan verwacht

Na een extra mailtje kwam mijn bestelling binnen . Donderdags besteld Dinsdags in huis

Super snel bezorgd, fijne klantenservice en producten. Uitstekend!

X

snel en mooi product

Snelle levering en erg mooie wol. Jammer dat de beloofde flacon wolwasmiddel (kortingscode van de Libelle) niet bij de bestelling zat :-(

Goede levering, wel later dan verwacht

Dit was mijn tweede bestelling van breiwol. De website werkt prettig en vlot. Fijn dat de wol die ik nodig had op voorraad was. Ik moest wel circa 6 dagen wachten op levering en dat was een beetje jammer. Bij telefonisch contact bij de eerste bestelling werd ik erg vriendelijk en ter zake kundig geholpen.

Later dan gedacht

Pas 6 dagen na bestelling geleverd. Verder prima

Zeer tevreden!

Snelle en juiste levering. Bestelling is mooi zoals verwacht!

Mooie zachte kleurrijke wol

De budget yarn die ik uitzocht is heel mooi en zacht. Echt veel zachter dan ik had verwacht heel fijn. Het werkt ook heel erg prettig. De kleuren zijn mooi.

Snelle levering en goed product

Het muziekdoosje van mijn dochter was kapot gegaan. We konden een nieuwe bestellen met hetzelfde muziekje en ze heeft niet lang zonder muziekje gehoeven. We kregen het supersnel.

Ik werd netjes gebeld dat mijn bestelling verlaat was en of dat voor problemen zorgde.

Goed verzorgd en snelle levering

was top

ik ben tevreden. kon gelijk aan de slag.

Goede keuzes en snelle levering!

Veel keus op de site, makkelijk besteld en snel geleverd!

Vlot en correct

Héél snel geleverd

Super goede wol

Wol besteld, pakket bleef maar weg. Bij track and trace zag ik dat het pakket bij sorteercentrum bleef "hangen" met vermelding "vertraging". Duurde wel een week. Gebeld naar Wolplein, ze controleerde het en zei meteen: Dat gaat fout daar, ik stuur vandaag nogmaals de bestelde wol op. De volgende dag had ik het in huis.

Doornepol 5

5301 LV Zaltbommel