goeie en snelle service

ik wil weer wat bestellen dat zegt genoeg

Had slechts 2 bolletjes besteld voor een sjaal. Toch probeerden ze mij te bellen om te melden dat het een verschillend kleurbad was, toen dat niet lukte stuurden ze een mail. Dus prima service en vlotte levering

Snel geleverd kon na een dag beginnen met breien

Bestelling perfect uitgevoerd

Prettig en correct.

Super goed

Ik ben zeer tevreden snelle service alles keurig geregeld

Groot aanbod!

Volop keuze met gedetailleerde uitleg. Gemakkelijke bestelprocedure en snelle levering.

Netjes en snel de bestelling in huis

Ruime keuze en makkelijk te bestellen.

snelle levering.

Grote keuze mogelijkheid. Snelle levering.

goede en snelle levering

De bezorging was perfect.

Mijn eerste ervaring was heel goed.

Precies waar ik naar op zoek was voor de laagste prijs

Helaas duurde de bezorging langer dan verwacht maar dat lag geheel aan "tante post". Gelukkig op tijd voor kadootjes tijd.

De bestelling werd snel geleverd en de informatie voor- en achteraf waren/zijn goed.

Ik zocht gericht naar een bepaald type wol. Snel gevonden op de site, bestellen ging eenvoudig en levering super snel! Heel fijn.

Ik ben nieuw, tot nu toe prima

Die heb ik nog niet echt

Super webwinkel

Goede website die het kiezen vergemakkelijkt. Snel en netjes verzorgd in huis. Bij telefonisch contact goed advies gekregen. Mijn vaste besteladres :)

Snelle en goede service. Daar word je blij van

Al paar keer iets besteld en bevalt erg goed.

Kennismaking met Wolplein tip top bevonden!

Alles 100% in orde!

Snel en netjes geleverd

Ik had 4 bolletjes wol besteld om een kraamcadeautje mee te maken. De andere dag had ik het al in huis en kon ik gaan haken! Dank voor de snelle levering.

TOP

Supermooie overzichtelijke webshop en een groot assortiment

Geen workshop meer voor mij

Altijd blij met wolplein, geweldig, maar...Zaterdag de workshop spaanse sjaal gedaan. Er waren teveel mensen, en het niveau was van ervaren haaksters tot dames die nog nooit een haaknaald hadden gezien.En ook nog eens 3 verschillende projecten. Ik had graag wat meer uitleg en begeleiding gehad, maar daar was geen ruimte voor. Om 10 min. voor het einde werd er snel uitgelegd hoe je een roosje haakt. Had het patroon kunnen kopen en de wol, en mezelf 60 euro kunnen besparen. Mijn vriendin die niet veel ervaring heeft met haken heeft alles gelijk thuis in de hoek gegooid, zij gaat er niet mee verder kunnen. Erg jammer.

Prachtige kleuren en haakt fantastisch

Het haken gaat als vanzelf en ben heel enthousiast over de vele beschikbare kleuren

snelle correcte levering

duidelijke website , wat het bestellen makkelijk maakt.

Goede website; veel keuze; snel geleverde bestelling

Snel en goede kwaliteit

De spullen waren snel binnen en netjes verpakt. Ook zijn de materialen van goede kwaliteit.

veelzijdig

Goedwerkende website, veel keus en snelle afhandeling

Fijne webshop veel keus

Fijne duidelijke webshop, mooie wol. Bestellen en na 2 dagen in huis.

Doornepol 5

5301 LV Zaltbommel