Mooie wol, mooie kleur. Keurige levering.

Wat ik jammer vond, was dat ik op maandag een bericht kreeg dat mijn bestelling onderweg zou zijn. Maar de bestelling werd pas dinsdag bezorgd. Twee dagen moeten kijken op de site. Wel fijn dat er vlak voor de levering via de bezorger aangegeven werd wanneer ze zouden komen.

Goede service en communicatie.

Voor herhaling vatbaar, was trouwens niet de eerste keer dat ik er bestelde.

Prima!!

Alles keurig verpakt, snelle levering!!

Goed en eerlijk advies; snel; geweldige service!

Ik had maar twee bolletjes goedkope katoen nodig, maar de bestelling werd direct in orde gemaakt, zodat ik deze een uurtje later kon gaan ophalen in Zaltbommel. Naderhand vroeg ik nog advies over uitvoering van een bepaald patroon in een andere kwaliteit garen dan vermeld was. Ondanks dat zij daardoor niets verkochten, werd mij verteld dat er geen goed alternatief was en behoedden ze mij voor een miskoop. Perfecte service!

Helemaal prima

Snel

Goed!

Mijn ervaringen met levering, verpakking en klantvriendelijk zijn is geweldig. Ik vind het wel jammer dat er zoveel knoopjes in het katoen zitten.

Garen besteld. Track en trace code ontvangen, maar bestelling kwam niet binnen. Contact gezocht met wolplein. Geen probleem, heel fijn opgelost. Uiteindelijk kwam het pakket toch na een week nog binnen gelukkig.

perfecte levering en service

Mijn bestelling was er snel, keurig verpakt. Niks over te zeggen, behalve dat alleskeurig is verlopen

Super en snelle service

Heel tevreden

De website is duidelijk. De bestelling werd snel geleverd.

Fantastich

Alles snel en goed ontvangen.

Zeer teverden

Alles was er op tijd inclusief een mooie op berg had voor mij droomdeken ben er heel blij mee zeker aan te raden aan mijn familie en vrienden

Goede kwaliteit, snelle levering

Zoals ik hierover vermeld

post nl heeft verzaakt maar Wolplein heeft het direct opgelost

bestelling is "kwijt" geraakt door de post Wolplein heeft het snel opgelost

Service goed, bollen slecht...

De service is goed, snelle levering. Helaas is de kwaliteit van de bollen slecht. Ik weet het het is budgetyarn maar toch. Na 1/3 van de bol is het geen bol meer maar een kluwe wol.. duurt eeuwen om uit de knoop te halen.. En ik heb 32 bollen... Wordt een langzaam project op deze manier...

Super tevreden

Heel fijne webwinkel. Goede foto’s van het garen. Super leuke e-mails, altijd leuke voorbeelden en patronen. De aanbiedingen zijn altijd interessant en heel afwisselend. De prijs zit ook goed en de materialen zijn ook goed. Tot de volgende bestelling ;-)

Prima bedrijf

Goede website, snelle levering en goede kwaliteit prijs verhouding.

Supersnelle levering, compact verpakt, mooie kwaliteit wol .

Mijn eerste ervaring met Wolplein is top. Hier ga ik absoluut vaker bestellen. Levering is perfect, snel en in een perfect passende doos zonder "luchtvervoer". Chapeau. Kleurtje vd doos was een leuke bonus. Artikelen zijn zonder meer oké te noemen. Mooie kwaliteit en heerlijk om te verwerken.

Snelle levering, goede qualiteit producten en mooie producten!

Tevreden

Zeer tevreden. Mooi materiaal, goede service en vlotte levering.

Mooi product en snel geleverd

Mooi garen en vlot en netjes verpakt geleverd

Snel, duidelijk, mooie producten

Prima ervaring. Mijn bankapp deed niet wat ie zou moeten doen. Een mailtje naar de klantenservice werd snel beantwoord. Goede service.

Vlotte levering. Helaas fout bij Postnl werd niet zoals door jullie aangegeven s'avonds bezorgd maar overdag. Dus moest regelen dat het op een ander tijdstip kwam.

Bestelling kan goed gevolgd worden. Is snel afgehandeld.

Materiaal altijd op tijd aanwezig

Doornepol 5

5301 LV Zaltbommel