Makkelijke bestellen, duidelijke website, volgende dag geleverd. Top!

Zeer tevreden.

Duidelijke website, snelle levering en goed verpakt.

Veel keuze en geweldige service

Heel veel keuze, makkelijk bestellen en een snelle levering. Wat wil je nog meer!

slechts in één woord - geweldig !!!

stipt geleverd en exact hetgeen ik besteld had - meer moet dat niet zijn

Geweldige service

Maandag besteld, na de bestelling telefonisch contact opgenomen voor het juiste verfbad. De volgende dag via de brievenbus ontvangen.

Snelle levering, goed verpakt!!

Erg blij mee

Snelle levering van de bestelling, redelijk prijs, erg tevreden.

Fijne webshop en prima service

Wat ik zo prettig vind, onder andere, om garen te kiezen voor een bepaalde haaknaald.

Snel, duidelijk en inspirerende webshop

Erg leuke webshop en fijne service. Om blij van te worden.

Snelle levering.

Mijn bestelling werd binnen 36 uur geleverd. Bestelling was netjes verpakt.

Snelle levering in stevige verpakking

Mijn bestelling werd snel geleverd en was netjes ingepakt in een doosje.

leuke web winkel snelle levering

leuke enthousiaste, web winkel met goede vlotte service

Keurig verpakt en super snel binnen

Mooie producten, prima kwaliteit

Mooie producten! Ze voldeden precies aan de omschrijving op de website. Levering was snel!

Snelle levering !

Snelle levering en een gratis patroon!

Goede service, keurig verzorg verpakt.

Makkelijk bestelen, snelle service, heel erg goed!

Makkelijk bestellen, snel betalen, grote keuze aan materiaal, helemaal top om bij jullie een bestelling te plaatsen. Het is zo in huis, hiervoor hoef je niet naar een wolwinkel te zoeken. Ik ben er helemaal blij mee.

super

Op een handwerkbeurs in Zwolle katoen gekocht bij jullie, maar ik kwam tot de ontdekking dat ik te kort had. Die kleuren besteld en die hadden hetzelfde verfbadnummer dus geen kleurverschil. Erg blij mee. Dank u wel.

Bestellen gaat vlot, goede communicatie, leveren ook zeer vlot. Alles top!

Alles verliep soepel en goed

Uitzoeken op de website, account aanmaken, bestellen, betalen en de levering verliepen soepel en snel. Keurig pakket afgeleverd.

Ik had advies gevraagd via de chat dit ging prima. Het product ziet er uit zoals. ik gedacht had. Snelle en goede levering.

Levering niet volgens plan

Bestelling geplaatst en de slogan is....boven € 45 besteld is gratis levering. Mooi zou je zeggen maar ga je afrekenen dan wordt er ineens meegedeeld indien u wilt dat de bestelling morgen bezorgd wordt dan dient er € 0,75 extra betaald te worden! Het gaat mij niet om €0,75 maar om het principe dus ik heb gekozen voor de standaard verzending en kon dus aangeven dat ik die graag op zaterdag zou willen ontvangen, dus 2 leveringsdagen. Nu heb ik net mail contact gehad met Suzanne van Wolplein en die deelde mij mede dat als de bestelling vandaag weg zou gaan dan zou ik die morgen dus zaterdag krijgen dus zoals ik bij het afrekenproces had aangegeven maar.......als de bestelling maandag weg zou gaan dan zou ik die dinsdag krijgen. Dus het is nog helemaal niet bekend of ik de bestelling zaterdag krijg. En er werd weer gewezen op de snelle levering en dus de extra betaling. Zeer klantonvriendelijk allemaal.

Goede communicatie

Goede communicatie toen de wol later werd bezorgd. De juiste en fijne wol werd bezorgd!

Mijn eerste bestelling

Mijn eerste bestelling verliep heel goed. Product snel gevonden op de site, besteld, betaald en binnen twee werkdagen in huis. Wat wil je nog meer.

Top !

Hele snelle levering. Mooie kleuren.

Doornepol 5

5301 LV Zaltbommel