Pluspunten

goed contact/service en snelle levering

Pluspunten

prima verzorgd en goed ontvangen

Pluspunten

duidelijke communicatie, snelle levertijd

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snel. proffessioneel.

?

Pluspunten

Even een belletje gedaan om na te gaan of het middel wat we gebruikten en gekregen hadden bij de nieuwe badkamer het goede was, super advies, inclusief de opmerking koop een glaskrabber bij de bouwmarkt, i.p.v. een eigen middel te adviseren, super !!!

Pluspunten

Snelle en correcte aflevering van de bestelde producten. Keurig verpakt en niet beschadigd afgeleverd. Was onze eerste ervaring met Natuursteenwijzer.nl. Wij hadden deze producten al eens ontvangen van onze vloer leverancier dus hebben bewust naar de bekende producten gezocht.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

mooie webshop, Producten worden goed beschreven

Jammer dat er niet standaard een pomp op het product zit. Is makkelijker in het gebruik.!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Per mail vragen gesteld, snel vakkundig antwoord. Bestelling gedaan, volgende dag in huis.

Pluspunten

Bestelling geplaatst, volgende dag geleverd. Super gewoon en nog aanvullende informatie d.m.v. folder.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

veel informatie over producten

meer informatie / verbeter toegankelijkheid over het gebruik van de producten: zet bijv handleidingen ervan op de site

Pluspunten

Levering goed verpakt. Vlotte levering. Klant had adres niet goed opgegeven en dat viel dit bedrijf op. Doordat er een medewerker mij belde voor het juiste adres is het gelukkig toch nog goed gekomen.

Medewerker die belde kwam jong / giegelig over. Mij maakt dat niet uit, maar kan voorstellen dat niet iedereen daarvan is gediend als je een foutje maakt.

Pluspunten

Snelle levering. Zorgvuldige verpakking.

Pluspunten

Snelle levering, voldoende informatie te vinden mbt toepassing producten.

Pluspunten

Prima en snelle service

Pluspunten

Fijn om zonder account te kunnen bestellen

Alles gelopen zoals ik het had verwacht. Wel prettig als je vooraf de levertijd gemeld ziet. Ik kon het niet vinden, wellicht dat ik het er wel ergens stond. Maar ik ontving de bestelling erg snel.

Pluspunten

Snelle reactie en levering, goed advies

Pluspunten

Mijn ervaring is zeer positief, De service is geweldig! Het product wat ik besteld heb, had ik de volgende dag al keurig verpakt in huis.

Pluspunten

Zeer snel en correct afgehandeld

Mattenbiesstraat 42

1087CC Amsterdam