Hele fijne klantenservice. Er was een foutje met mijn bestelling en dit is echt perfect en snel opgelost.

Super tevreden met mijn aankoop!

Ik ben erg blij met Haarpro.nl. Het was geweldig om alle merken die ik normaal gebruik op één plek te vinden. De website is overzichtelijk en de verzending was echt supersnel. Een aanrader voor iedereen die op zoek jest naar goede haarproducten!

Tevreden!

Snelle levering, ruime keuze uit fijne producten, goed geprijsd!

Snelle levering en goede service

Ik heb hier al vaker besteld, en altijd goede service. Altijd bereid antwoord op je vragen te geven en snelle reactie op mijn mail en mijn bestelling was ook snel verzonden. Een tijdje terug was een gel dikker dan normaal, toen ook goed geholpen en een nieuwe ontvangen. Het product wat ik nu wilde bestellen was veranderd qua ingrediënten, zag ik toevallig bij de kapper. Dit nagevraagd ivm allergie en dat was ook zo en hebben ze dit op hun site ook aangepast. (Giovanni direct leave-in is nu zonder betula alba extract, berk, de gel van Giovanni helaas nog niet)

gewoon goed

gewoon goed

Prima, maar retour proces kan beter

Prima bedrijf. Ik had zelf verkeerde product besteld. Prima dat ik dan zelf de retour kosten moet betalen. Het was immers mijn eigen fout. Alleen hoe het proces gaat, kan echt velen malen gebruiksvriendelijker gemaakt worden. Daarnaast kunnen zij ook veel goedkoper pakketten laten retourneren doordat ze in bulk inkopen, dus op eigen houtje laten retourneren met een hele strenge mail erbij, is niet helemaal fijn

Mooie producten en snel geleverd!

Ik bestel regelmatig bij dit bedrijf. Het aanbod is groot, goed van kwaliteit en ik heb mijn spulletjes altijd snel in huis.

Ik mis de grotere verpakkingen

Argan de luxe shampoo en conditioning besteld. Helaas waren alleen de kleinste verpakkingen alleen te verkrijgen waardoor ik relatief duurder uit ben

Supersnelle levering

Ik had mijn pakket de volgende dag al in huis!

Gemakkelijk te bestellen en snel geleverd Product was top ! Haren blijven de hele dag goed zitten zodat dat het plakt en droog uitziet Haarpro heeft ook duidelijke website Absolute aanrader !

Fijn in het gebruik, ziet er verder goed uit.

De föhn is nog maar één keer gebruikt, en dat was een geweldige ervaring.

Super snelle levering

's avonds voor 22 uur besteld volgende ochtend geleverd. Echt fantastisch.

Slecht. Levering is verloren.

Ik heb een bestelling bij Haarpro.nl op 17 Maart is gemaakt, Ik moest ik de eerstvolgende dag krijgen Helaas heb ik een bericht van PostNL ontvangen dat mijn pakket is beschadigd en terugestuurd. Since dat geen teken van mijn pakket, geen bericht van HaarproNL dat ze een nieuwe pakken gestuurd hadden, klantenservies reageert niet. SLECHT. niet bertouwbaar.

Heel fijn haarproduct

Doet mijn krullen heel goed !

Ok

Alleen het is erg moeilijk om het uit de fles te krijgen omdat het dik is en de fles niet goed in te deuken is. Misschien in een tube of een potje zodat dit onder de douche makkelijker gaat.

Makkelijk besteld, vlot verzonden

Makkelijk besteld, vlot verzonden

Prima haarborstel

Heerlijk haar

Inmiddels gebruik ik de producten van Haarpro zes jaar en mijn haar is echt gezond. Gisteren was ik ergens waar je je haar kon testen en mijn collega en ik deden die test: een haar in het water en twee minuten afwachten. Mijn gezonde haar bleef drijven, haar ongezonde haar zakte naar de bodem. Met mijn 60+ leeftijd tegenover haar jonge leeftijd, vond ik dat opmerkelijk. Aan de andere kant weet ik dat ik mijn haar al die jaren al het beste geef en dat betaalt zich terug. Ik ben al zes jaar een zeer tevreden klant en verwacht dit te zullen blijven. Bedankt, Haarpro!

Zeer tevreden.

Snelle levering. Top

Heb het nu 1 keer gebruikt. Tot nu toe tevreden

Ruime keuze

De webshop heeft een groot assortiment. Mijn vraag aan de klantenservice werd binnen een dag beantwoord. Naar tevredenheid. De verzending was snel. Erg fijn dat de shampoo’s dicht zaten met plakband. Dat is extra zorgvuldig om lekkages te voorkomen.

Heerlijke producten en zeer snelle bezorging

De producten voor krullend zijn erg fijn. Ik heb geen last meer van pluizerig haar. Ook werd mijn bestelling al de volgende dag bezorgd en kon ik de bezorging goed volgen.

Goed product, snelle verzending

Goed product, snelle verzending

Snel, goed en mooie aanbieding

De set was de volgende dag in huis, keurig verpakt.

Super snel

Als je weet welk product je wilt hebben. Is het simpel bestellen en je hebt het snel in huis. Goed verpakt.

Kosmonaut 14

3824 MK Amersfoort