Prima producten, snelle en nette verzending.

De levering was snel en zoals verwacht. Verschillende betalingsopties. Het product zelf vond ik geweldig. Ik merkte en voelde gelijk het positieve verschil.

Bestel hier al jaren. Handige travel verpakkingen. Goede producten. Snelle levering.

snelle levering, mooi verpakt, goeie prijs

Alles Top gewoon!

snel goed en fijn...

vlotte levering, 20.00 uur besteld, 15.00 volgende dag geleverd. Hoeft niet, wel fijn.

Aanrader - snelle levering/mooie producten

Mooie producten. Keuze uit verschillende inhoud. Goede omschrijving van producten. Snelle levering.

Snelle levering top

Geweldige producten

Goede, snelle service

Deels tevreden

Ik heb 8 dagen geleden een mailtje gestuurd met de vraag wanneer een bepaald product weer leverbaar is. Ik heb tot op heden nog geen reactie gekregen. Inmiddels heb ik een bestelling geplaatst en dat is wel goed gegaan. De bestelling werd de volgende dag geleverd.

Bestellen gaat makkelijk en wordt snel geleverd!

vlotte afwikkeling van de bestelling

De producten die ik besteld heb, waren snel in huis! Dank u wel.

Snelle service!

Top service!

Tevreden

Bestelling kwam snel binnen super bedankt

Snelle levering en alles naar wens.

Snelle bezorging

Fijne tips

Matig

Prima producten, snelle levering. Ik heb een verkeerd product besteld en als je dat wilt retourneren en het juiste product wilt bestellen ven je al ongeveer 11 euro kwijt aan verzendkosten. Dan haal ik het liever ergens anders..

Top, snelle levering

Fijn product en snelle levering

Fijne service

Ik had problemen met het versturen van mijn pakketje. Dit hebben ze meteen en goed opgepakt. Hartelijke dank hiervoor

Reageert snel, vlotte levering Product zoals aangegeven

Snel !

Netjes en snel geleverd

Super fijn

Heel fijne borstel voor mijn krullend haar

Vlotte en betrouwbare levering. Producten goed verpakt.

perfect

Goede service.Snelle levering. webshop helder en duidelijk. Tip: ik ben een trouwe klant.Een presentje of een actie korting zou niet verkeerd zijn. De klant is toch koning!!!!.

Makkelijk te bestellen

Prima levering, goed mailverkeer.

Klantenservice goed bereikbaar

Heb hier 2 Zazzy Bands besteld. Daarvan heb ik 1 in de verkeerde maat gekregen. Hierover gebeld en de klantenservice hield vol dat ze de juiste maat op hadden gestuurd. Toch echt niet, dus heb er achteraan gemaild. Toen ging het beter , contact verliep vlot en ik heb een nieuwe toegestuurd gekregen , in de juiste maat. De verkeerde band teruggestuurd

Kosmonaut 14

3824 MK Amersfoort