Ondanks slechte weer alsnog snelle bezorging , en op tijd . Zal hier zeker volgende keer weer bestellen .

Heel tevreden!

Fijn haarproduct, makkelijk te bestellen en snel geleverd. Ben erg tevreden met de kwaliteit, mijn krullen zijn mooier gedefinieerd sinds dit product.

Haarpro is een prima bedrijf

Snelle service, duidelijke website

Goede producten voor een fijne prijs én een supersnelle levering!

Producten waren zeer voordelig

Doordat er grotere verpakkingen te bestellen waren, was ik zeer voordelig uit. Bestelling kwam snel aan.

Zeer fijne webshop..!

Ruime keuze Snelle levering Redelijke prijzen

Producten zijn snel geleverd en netjes verpakt. Aanbieding was leuk.

Besteld en de volgende dag binnen.

Teleurstellende opvolging na aankoop

Ik deed mijn aankoop vlak voor kerstavond. Betaalde netjes vooraf en moest tot 5 dagen wachten eer ik een bestelbevestiging had ontvangen, dit nadat ik dan zelf ook nog een mail had uitgestuurd met de vraag waar mijn bestelling bleef. Gezien ze beloven snel te leveren, vond ik dit best wel teleurstellend, dan had ik liever een mailtje ontvangen waarin ze lieten weten dat het tijdens de feestdagen drukker was en dat het mogelijks meer tijd in beslag kon nemen. Verder was het wel ok.

Leuke site, informatieve blog

Leuke site, met veel producten voor ieder wat wils, ik heb krulhaar en deze site heeft mij geleerd hoe ik mijn haar kan verzorgen met de juiste producten . Duidelijke uitleg en reviews waar je wat aan hebt. Daarbij hebben ze nog een blog waar je regelmatig tips en trucks kunt lezen om jouw haar te verzorgen. Ik ben een heel tevreden klant.

Erg blij mee, altijd alles netjes geleverd en snel.

snelle bezorging en goeie prijzen

snelle bezorging en goeie prijzen mooie produkten

Snel

Levering de volgende dag al binnen en de gemiste korting is alsnog meteen teruggestort! Erg netjes!

Top spul snel geleverd!

Haarpro heeft alle goede merken voor scherpe prijzen en levert binnen 24 uur! Echt geweldig.

Goede producten, goedevprijs en heel snel geleverd

Snelle levering, goede service

Ik had mijn bestelling geplaatst en de volgende dag was hij al binnen!

Mijn favoriete haar spullen website

Jullie zijn altijd snel met het verzenden van mijn bestelling, jullie assortiment is gigantisch en tegelijkertijd kan ik heel makkelijk mijn producten vinden.

Eindelijk een dun apparaat

Komt nog

snelle verzending

goede producten en snelle verzending

Prima snelle service

Super snelle levering

Heel groot assortiment, met veel fijne produkten voor krullend haar. Binnen 24 uur geleverd. Ik bestel hier volgende keer zeker weer!

Prima product!

Eén opmerking, het pompje gaat zwaar. Zeker als de vloeistof minder wordt.

Eerste keer, gelijk raak

Voor het eerst een bestelling geplaatst. Het zou wat langer duren. Maar ik hoorde maar niks. Ik wilde de koop al cancelen. Maar een oplettende medewerkster attendeerde mij erop dat een eerdere mail weleens in de spam map terecht gekomen zou kunnen zijn. Maar de map was al geleegd. Haarpro heeft toen toch alles in werking gezet en ik heb op tijd mijn product binnen gekregenald verjaardagscadeau. Ik ben blij met de service en met de föhn-krulborstel.

Supersnel!

Vrijdagmiddag om 17.00 besteld, zaterdag om 12.50 bezorgd!!

Kosmonaut 14

3824 MK Amersfoort