Snelle service. Volgende dag al binnen.

Goede producten en snelle service. De ene dag besteld, de volgende dag binnen.

Zeer tevreden!!

Altijd snel en netjes geleverd

Alles is goed en op tijd

Alles is goed en op tijd wat bestelling

Goede keus en goede kwaliteits producten

Fijne website, goede uitleg van de producten, redelijk geprijsd, snelle levering, en goede kwaliteit, ben zeer tevreden

Voordelig en snel

Prijzen zijn over het algemeen net iets lager en de levering was ook super snel.

Perfecte prijs en snelle levering.

De producten werden snel verzonden, wat echt top was. Ik had dure haarproducten gekocht en bij het uitpakken leek één van de producten niet geheel vol te zitten, dat viel een beetje tegen.

Snel

Volgende dag was het al in huis.

Fantastisch middel

Snelle verzending, goed verpakt

Snel en betrouwbaar

Inmiddels mijn tweede grote aankoop voor mijn krullende haar gedaan bij Haarpro.nl, namelijk; de haarstomer van Bellissima. Een mooie aanwinst in mijn collectie die het opfrissen tussen wasbeurten eenvoudig en minder belastend maakt voor mijn 'low porosity' haar. Oftewel; dankzij de warmte en het vocht van de stoom openen mijn haarschubben tijdelijk zodat ik mijn styling producten opnieuw kan activeren en de vorm van mijn krullen herstellen zonder product toe te voegen of te verzwaren. Kort koel diffusen en ik ben binnen 10 klaar om aan mijn dag te beginnen! Ook kan ik mijn maskers en deep conditioners zo beter laten intrekken. Ik merk echt verschil en ben hier zo blij mee. De producten worden goed ingepakt en heb ik steeds snel in huis gekregen. Keurig!!

Handige krulborstelfohn en zeer snel geleverd.

Snelle service en goede kwaliteit materiaal

Ik was al een tijd op zoek na versteviging met zeezout gevonden op internet en super snel geleverde ben er erg blij mee

tuut, tuut, lijkt Overtoom wel...

Snel bezorgd en goede kwaliteit

Snelle bezorging en fijne producten

Snelle en goede levering

Zeer veel producten in het assortiment. En een goede en snelle levering!

Goede producten

Snelle levering en goede producten

Goed assortiment en snelle levering

Ik bestel hier al jaren en het is altijd goed en ik vind wat ik nodig heb.

Goede diensten

Ik heb een goed product ontvangen

Krullen als nooit tevoren

Sinds gebruik van de krullencreme heeft mijn zoontje weer prachtige krullen. Super snel en makkelijk. Ruikt nog lekker ook. Haar word er niet hard van, blij mee!

Uitgebreid en goed assortiment en snelle levering.

Geweldig snelle levering

Goede prijs en snelle levering

Niet duur

Snelle levering! Goede prijs voor product.

Mooie producten en super snelle levering

Goed advies voor mijn krullen. Ruime keus aan producten en hele snelle levering

Producten zijn betaalbaar en van kwaliteit, snelle levering!

Kosmonaut 14

3824 MK Amersfoort