Snelle levering!

Super snelle levering en fijne producten

Precies wat ik nodig had en snel verzonden

Regelmatig hier besteld en alles wordt altijd goed verpakt verzonden en het assortiment is naar mijn zin.

Vlotte en goede dienstverlening

Snelle en goede bezorging

Snel en goed

Artikelen zijn snel geleverd. De communicatie rondom de bestelling en levering was prima.

Prettige ervaring

Snelle levering en veelzijdigheid aan haarproducten

Goede kwaliteit en snelle levering

Product als omschreven. Super snelle levering.

Goede service, mooie producten

Voor de 1e keer hier besteld en ben super tevreden, heb nu 2 bestellingen gedaan zonder problemen en snelle bezorging.

Top van bestelling tot afhandeling. Zorgvuldig verpakt en superblij met mijn nieuwe product.

Perfecte service

Duidelijke website en hele snelle service

Super snelle bezorging

Handige site

Totaal geen slechte ervaring.

Ik gebruik al een behoorlijke tijd het product hairshake van joico. Eerst kocht ik het bij mijn kapper maar die is op een ander merk overgestapt dus moest ik het op een andere manier zien te krijgen. Via Google kwam ik bij Haarpro.nl uit die duidelijk de goedkoopste is met die product en ook nog heel snel verzend.

Makkelijk te bestellen en in een dag geleverd. Helemaal top. Product voldoet aan de beschrijving: een kleine stylingtang voor niet te lang haar om mee op reis te nemen

Helemaal top!

Prima product voor een goede prijs en super snel bezorgd!

Goed product,snel geleverd

Fijne overzichtelijke website. Achteraf betalen Goede producten Snel geleverd Top

Super snelle service

Fijne webshop

Ik heb hier al vaak besteld en wordt altijd snel geleverd. Een heel uitgebreid assortiment aan krullenproducten (ea) en fijn dat ik in het zoekfilter kan selecteren op CG en wel/niet proteïne. Ook veel info d.m.v. blogs over de CG methode die ik heb gelezen toen ik net begon daarmee. Per product staat er in de omschrijving ook nog CG info, dat maakt het fijn online winkelen bij Haarpro. Ik ben erg tevreden!

helemaal top!

Nadat ik een fout in de bestelling heb gemaakt en een bericht er achteraan heb gestuurd, werd het helemaal top en snel afgehandeld.

Diffuser besteld, niet alle standen werken

Ik heb de Eurostil Rizzo besteld en netjes op tijd ontvangen. Van de 3 standen werken er echter maar 2, de laagste en de hoogste stand. Jammer! Verder ligt het lekker in de hand en komt mijn haar niet vast te zitten in de achterkant (wat ik bij mijn oude haarföhn wel had).

Geweldige service

Ik had een verkeerd product besteld. Dit met mail veranderd. En dit is gewoon meteen opgepakt en de juiste producten geleverd. Bestelling plaatsen gaat super makkelijk. Ja echt een aanrader!!!

Prima champoo

Topervaring

Het was enorm makkelijk bestellen en de levering was enorm snel en vlot!! Zeker een aanrader!!

Breed aanbod en snel geleverd

Hartstikke goed

Werkt goed en snelle levering

Dubbel

+ goede communicatie over bestelling en aflevering - 2 gelijke artikelen waarvan 1 helaas met al verlopen expiration datum

Kosmonaut 14

3824 MK Amersfoort