Laden reviews...
359 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Over het algemeen melden klanten de ruime productkeuze en betrouwbare verzending. De prijzen worden vaak als concurrerend beschouwd. Het afrekenproces verloopt vlot en de klantenservice is responsief. Uit de reviews blijkt een hoge tevredenheid en bereidheid om terug te komen.
Snelle levering, prima assortiment. Blij mee.
4 June 2026
Amanda
Boxtel
Bedrijf heeft heel veel producten die normaal moeilijk te krijgen zijn in NL. Levert redelijk snel (binnen 1 paar dagen na bestelling). De product ik bestelde, Watercolors kleur shampoo, werkt niet zoals ik had verwacht Nu al een paar keer gebruikt maar ik zie amper verschil. In het kort bedrijf is prima, product is teleurstellende.
4 June 2026
KM
Hippolytushoef
Deze föhn gekocht voor gebruik in een camper. Hij mag daarin niet meer dan 1000 watt gebruiken vanwege de omvormer. En dat doet hij gelukkig ook niet. In de laagste stand gebruikt hij minder dan 300 watt (en is toch nog best warm), in de hoogste stand iets onder de 900 watt (en met veel hele hete lucht). Kortom: keurig conform de specificaties. Apparaat oogt ook verrassend degelijk qua constructie.
Tino
Leiden
Uitgebreid assortiment voor krullend haar en altijd super snel geleverd!
Yvonne
Krimpen aan den Ijssel
Danielle
Rijswijk
Het viel me op hoeveel goedkoper het hier was dan andere websites, ik vergelijk het namelijk altijd voor ik m'n shampoos en gezichtscrème enzo ga bestellen. Ze hebben ook verschillende maten, ideaal voor op vakantie!
20 May 2026
Suzanne
Bilthoven
Ik vind de producten van Umberto Gianni heel goed voor mijn krullen. En ze ruiken ook nog heel lekker.
19 May 2026
Frederika
Groningen
Makkelijk te bestellen, goede prijs, snelle levering.
18 May 2026
SK
Netherlands
Goed geregeld, goed verzorgd, goed op de hoogte gehouden van de bestelling, netjes op tijd.
18 May 2026
Lenie
Reuver
Shampoo zeer scherp geprijsd en snel en goed verpakt verzonden.
14 May 2026
Wilma
Asperen
Voordat ik het wist had ik het product al in huis! Super fijn!! Daarnaast hebben ze super veel merken voor de mensen met krullen, echt genoeg keuze! Dus ik zou zeggen , lekker shoppen!
14 May 2026
Marije
Wolvega
Werkt zo fijn Mijn haar is er blij mee en ziet er goed uit
12 May 2026
Carla
Beuningen
Mahsa
Eindhoven
Omdat Haarpro veel merken en haarproducten verkoopt, kan ik op hun website mijn favorieten producten snel vinden. En snel geleverd.
I
Roelofarendsveen
Ron
Bennekom
Het product was in een uitverkoop, wat ook een goede uitverkoop blijkt te zijn
10 May 2026
Felice
Goor
Na de online bestelling, kreeg ik heel snel het bericht dat mijn bestelling al verzonden was. Volgende dag had ik het bestelde artikel al in huis. Perfect!
10 May 2026
Els
Wijk bij Duurstede
Vlotte levering en prettig contact bij vragen via mail.
Joke
Tiel
Heb uw producten nog maar 2 weken gebruikt maar tot nu ben ik zeer tevreden over Olaplex nr.4 en Olaplex nr.5. Heb nu ook Olaplex nr.3 aangeschaft maar heb het nog maar 1 dag in huis dus nog niet gebruikt. Ga het deze week gebruiken en zal het daarna aan u melden. Vlotte verzending en levering door Post.nl. Ben zeer content!!
Greta
Kapellen
Ben zeer tevreden sneele levering makkelijk te bestellen goed product
Willy
Den Ham
In de avond enkele producten besteld en de volgende ochtend al in huis. Heel blij mee!
Dominique
Venlo
Haarpro heeft mijn bestelling snel, compleet en goed afgehandeld. Kan niet beter!
C
Goes
Als je een shampoo en conditioner zoekt die lekker ruikt en goed werkzaam en verzorgend is is Nak een goede keuze. Resultaat na een keer wassen schone hoofdhuid en super zacht haar. Heel blij mee
Mar
Strijen
Top borstel, ziet er mooi uit! Mijn krullen zijn er nog mooier door geworden! snelle levering.
6 May 2026
Resa