Super snelle levering

Fijn product en super snelle levering!

Kwaliteit, prijs en service uitstekend ;-)

Bij haarpro heb je daadwerkelijk de spullen die je s avonds besteld de volgende dag in huis.

goede merkproducten, voordelig in prijs en zeer snelle levering!

Al diverse keren een bestelling geplaatst bij Haarpro en telkens zeer tevreden. Er is een zeer ruime keuze aan goede producten welke de volgende dag, keurig netjes verpakt, al worden geleverd. En ook niet geheel onbelangrijk, zeer scherp geprijsd!

alles pico bello in orde

makkelijk bestellen en betalen, snel verzonden en goed verpakt en goede producten, ik ben tevreden

Producten voldoen aan verwachtingen

Ik had een curly girl pakket met meerdere producten besteld. Ik werd goed op de hoogte gehouden van de status van de bestelling en de bestelde producten voldoen aan de verwachtingen. Ik ben vooral blij met de fine mist haarsprayer. Hrt enige dat ik wel jammer vind is dat op een bijgeleverd briefje vemeld staat dat ik er een gratis afrokam bij krijg en die vervolgens niet in het pakket zat :(

Uitstekende ervaring

Snelle levering en uitstekende producten voor een top prijs!!

Mijn bestelling is op tijd geleverd and alles was netjes verpakt

Mijn bestelling is goed en op tijd geleverd

Mijn bestelling is goed en oprijd geleverd

Een woord razendsnel

Ene dag besteld met behulp van medewerker en de dag erop al in huis ,oke dag ertussen dan ,maar ze nam de tijd voor mij erg behulpzaam

Helemaal perfect

Overduidelijke site met scherpe prijzen voor zelfs de duurdere producten

alles goed

prima sevice, goede prijs, makkelijke bestelprocedure, snelle levering, stevig verpakt.... dus uitstekend.

perfect

Goed assortiment voor een scherpe prijs en een super snelle levering. Op alle fronten dus top.

Uitgebreid assortiment, snelle levering

Telefonisch ook goed bereikbaar, prima service!

Vertrouwde site

goed, goedkoop en snel

Super snel en met 100% recyclbaar verpakking

Geen plastic, en al de volgende dag thuis bezorge. Het kan niet beter!

Snel

Snelle levering, keurig dichtgeplakte potjes en tubes

Snelle verzending en een top product

De verzending was super snel, ik had het de volgende dag al thuis. En het product dat ik heb gekocht deed wonderen.

Mijn bestelling werd zeer snel geleverd

Aanrader!

Het bestelde product was helaas niet meer leverbaar. Dit hebben ze heel netjes en snel opgelost. Een fijn gevoel dat een bedrijf met je meedenkt!

Snelle levering van de juiste producten.

Bestellen en levering zoals het hoort.

Snel geleverd! Mooie producten

Ik ga hier veel vaker bestellen! Hele mooie producten en snel geleverd

Supersnel geleverd en goede kwaliteit!

De bestelde producten werden snel geleverd, netjes verpakt en voldoen helemaal aan mijn verwachtingen!

De juiste producten binnen 1 dag

Was verbaasd dat ik de producten, in deze crisis, de volgende dag gewoon binnen kreeg!

Gekregen wat besteld!

Snel en fijn

Voor de tweede keer haar producten besteld, snel geleverd. Ook veel variatie en met producten die je niet makkelijk vindt in andere webshops. Jammer dat klantenservice niet beschikbaar is op zaterdag. Fijne attentie bij iedere bestelling ! Volgende keer weer

Kosmonaut 14

3824 MK Amersfoort