Prima service , geen fout willen toegeven

Geweldige /vegan / CG/ methode /betaalbare producten. Met achteraf betaling hoefde ik niet te wachten met CG te experimenteren . Hele snelle levering. Goed/ snel en duidelijk contact via de mail . Maar ... Ik heb een föhn diffuser speciaal via deze site gekocht, na het meten van mijn föhn, omdat ik deze bewust niet via Aliexspress wou bestellen, omdat ik bang was dat deze niet zou passen . Exact dezelfde . Deze past niet zoals Haarpro op de wel site vermeld> Vele foto's hiervan verzonden> Haarpro blijft er helaas bij dat de info klopt, terwijl ze deze regelmatig retour krijgen. De retourskosten zijn helaas te hoog tov de aanschafwaarde. Het zou Haarpro sieren de info aan te passen en mij het bedrag te crediteren.

Ik koop al mijn haarproducten hier. Veel keuze met een duidelijke uitleg voor welk haartype het werkt. Van goedkopere merken tot dure, voor elk wat wils.

Snel en makkelijk de juiste haarproducten

Na wat zoeken kom ik steeds weer op deze website terecht. Echt super en lekker snel de juiste producten voor mijn haar! <3

's Avonds voor 22:00 uur besteld en de volgende dag in huis: top!

Goede en snelle service!

Ik bestelde ‘s avonds mijn producten. Er bleek 1 product niet op voorraad te zijn, hiervan kreeg ik direct een persoonlijk bericht. Op mijn reply werd wederom direct gereageerd. Mijn andere producten werden meteen verzonden en die had ik de volgende dag in huis! Top service!

Super aanbiedingen

Er staan goede aanbiedingen op de site en de producten worden snel geleverd. Zeer tevreden

Super goeie producten!

Super goede professionele producten tegen een betaalbare prijs!

Snelle nette bezorging!

Producten snel geleverd en netjes verpakt.

Snelle levering, goed ingepakt, goede producten

Prima producten, snelle verzending en netjes verpakt. Ik zocht een specifiek type van een merk dat haarpro verkocht, maar dat model hadden ze net niet op de shop helaas. Dan maar een andere gekocht.

top service

Goede producten, snel geleverd! Makkelijk te bestellen

Zeer tevreden over de snelle levering

Ik wilde graag producten van Matrix bestellen en dat kon bij Haarpro.nl heel voordelig. Levering was binnen 24 uur!!

Late bezorging!

Goede prijs kwaliteit verhouding maar slechte service, mijn pakket was vertraagd. Ik heb hierover contact opgenomen. Niet echt vriendelijk te woord gestaan en ongeïnteresseerd. Hij zei me; dat hij het ging uitzoeken en daarna contact met mij op zou nemen zonder naar mijn telefoonnummer te vragen. Mijn pakket heeft er uiteindelijk 3 dagen langer over gedaan. Dus nee, niet tevreden over deze webwinkel.

Zeer snelle levering

s avonds laat besteld en de volgende dag al in huis. Top!

TOP SERVICE!!!!!!

Top service en levering

Prima producten, snel geleverd.

Fijne haarspray verstevigde,ben er blij mee.

Niets op aan te merken. Producten op tijd geleverd.

Zeer tevreden over de levertijd. Zou het iedereen aanraden.

De levering was zeer snel en goed verpakt. Heel goed dus.

Supersnel en correct

Al meerdere keren besteld bij Haarpro, alles wordt altijd supersnel en op tijd geleverd. Soms zit er zelfs een kadootje bij. Fijne zaak!

Duidelijke site, producten goed omschreven, snelle levering.

Duidelijk, gemakkelijk, goede prijzen (voor producten en levering), snelle levering.

Site is duidelijk. Bestelling de volgende dag al keurig binnen

Prima service, producten in orde!

Nvt

geweldig

Duidelijke site, producten goed omschreven, alles duidelijk op een rijtje, snelle levering. Wat wil je nog meer ?

TOP!

Na 8en s'avonds besteld en volgend middag in huis, super!

Goede service en product!

Mijn bestelling was heel snel verzonden.

Kosmonaut 14

3824 MK Amersfoort