Goede prijs/ kwaliteit verhouding. Snel geleverd

Mooie prijs en snelle levering

Volledige bestel- en leveringsproces is vlot verlopen

Volledige bestel- en leveringsproces is vlot verlopen

Top site!

Pakketje snel ontvangen, haar producten goed te vinden op de site.

Website is duidelijk, bestelling was er op afgesproken tijd. Prima! Tevreden klant

Super snel en accuraat geholpen. Ook de de keuze van betalen is uitstekend geregeld!

Goede prijs en snelle verzending!

Uitstekend!

Föhn besteld, via de mail op de hoogte gebracht wat de status van mijn bestelling was, ondanks het product uitverkocht was, was het alsnog sneller geleverd als werd vermeld in de mail. Nu superblij met mijn nieuwe aankoop.

Bestelling altijd snel bezorgd

Bestel al jaren bij Haarpro nooit problemen

Tevredenheid ten top!

herhaaldelijk bestellingen geplaatst. Deze zijn altijd compleet en de volgende dag in huis. Dikke duim wat mij betreft!

Wederom snelle levering

Duidelijke site en goede uitleg bij de haar producten

Snel en netjes

Snelle service, nette prijs. Enige wat beter kan is kleiner verpakken.

Goede en snelle service!

Chi lava föhn besteld, bevalt prima. Werd tijdens het bestel en bezorg traject goed op de hoogte gehouden.

Mooi!

Snelle levering Correcte betaling Fijne producten Beloofd resultaat Tevreden klant

Snelle afhandeling en keurig verzonden

Snel en degelijk

Snelle service en goede prijs.

Goede service en een duidelijke website.

Het gekochte product aanbevolen gekregen bij de kapper en heb het na het gebruiken van een tester gekocht. Ben positief over de resultaten en de prijs. Vaak zijn dit soort producten best prijzig, maar dit product is betaalbaar en je kan er lang mee doen.

Zeer snelle levering

Vrijdagavond besteld, zaterdag al in huis!

Veel keus uit diverse merken

Altijd goed!

Ik koop mijn producten graag bij haarpro. Veel keuze, prijs/kwaliteit is goed en mijn bestelling wordt goed vepakt en snel geleverd.

Zeer snelle levering

Super blij

bestelling volgende dag in huis, top producten.

Great products with good prices

I've been a costumer of Haarpro for a few years and my experiences buying with this company was always perfect. Good prices, great products and fast delivery. Thanks for the great service!

zeer te vreden

Producten prima prijs en zeer snel thuis

levering op tijd en producten zien er goed uit

Vrijdag aan het eind van de middag besteld en zaterdagmiddag had ik het pakketje al in handen. Enigszins positief verrast omdat ik dacht dat mijn pakketje de volgende WERKdag zou worden bezorgd. De producten waren goed ingepakt in karton en kartonvulling dus prima te recyclen ook. Ik ga hier vaker bestellen... en dat heb ik ondertussen ook al gedaan :)

positief

Duidelijke productbeschrijving op de site en snelle levering

Kosmonaut 14

3824 MK Amersfoort