Fijne produkten

Fijne producten... alleen jammer dat de levering lang duurden

Twee keer heb ik via online shop Haairpro.nl mijn haarproducten besteld en zal ik deze in de toekomst gebruiken. Shop biedt een breed assortiment, voor elk product een goede omschrijving. Site-ontwerp is vriendelijk om te navigeren, filters zijn handig in gebruik. Was erg leuk om ook een klein cadeautje in het pakket te krijgen. Houd er rekening mee dat die levering tot 5 dagen kan duren, wat ik wat lang vind. Ik raad Haairpro.nl zeker aan

Super snelle correcte levering

Fijne producten, snelle levering

De levering van mijn bestelling was zoals beloofd de volgende dag, iets wat in deze tijd eerder uitzondering dan regel is bij veel bedrijven. De webwinkel heeft een cg afdeling wat prettig is, helaas niet alle merken die ik graag bestel en ook helaas geen heatcap die ik meteen mee had willen bestellen. Maar almetal ruim assortiment en snelle levering

Toppers

Afgeopen donderdag avond besteld. Vrijdag middag mijn bestellingen ontvangen. Super snelle service. Bedankt allemaal.Jullie zijn toppers.

Alles heel snel ontvangen. Heel fijn!

Keurige en snelle levering

Tevreden. En over mihn bestelde Kerastase producten ook. Al na 1x gebruik zag mihn zeer droge en beachadigde haar er redelijk normaal uit

Supersnelle en goede service!

Klantendienst gecontacteerd vorige week, ze stonden supersnel klaar met een antwoord en hadden al meteen een oplossing voor me. Heel erg bedankt! Ook topproducten.

Uitstekend!

Uitstekend!

Goede prijs- kwaliteitverhouding met super snelle service!

Groot aanbod met daarbij fijne prijzen. ‘S avonds besteld en de volgende dag al in huis, snel dus.

Goede service, levering op tijd.

Mooie en goede producten, service en snelle levering.

Super snel, super producten.

Het pakketje was er sneller dan verwacht. Meteen de volgende dag al. Daarnaast waren de producten ook precies wat ik er van verwacht had. Zo goed als op de site onschreven stond. Ben er erg blij mee. Zou hier de volgende x zeker weer bestellen. Ook omdat een aantal producten goedkoper waren dan bij andere sites.

Fijne leverancier van cg producten

Snelle levering, goed georganiseerde website. En een extraatje bij mijn bestelling. Heel fijn!!

Groot assortiment en snelle service!

Ik heb geen enkele negatieve opmerking. Het assortiment is echt groot vind ik en als je besteld vóór 22 uur is het al de volgende dag in huis, wat wil je nog meer!

Echt top!!

Super snelle levering,leuk presentje erbij...dus ja top!!

Heel tevreden!

Snelle service en what you see is what you get. De producten kloppen met de foto’s en teksten van de website.

Snelle levering, duidelijke website

De website is top! Alles staat duidelijk uitgelegd wat betreft de CG methode, ook een uitgebreide selectie aan producten. De verzending is ook snel en netjes ingepakt.

Snelle levering, goed ingepakt.

Fijne CG producten

Snelle en correcte levering, goede kwaliteit van producten, erg informatieve site

Zeer tevreden!

Super snelle levering. Producten zijn goed en stevig verpakt. Mooie merken in de webshop en de goedkoopste prijzen in vergelijking met andere webshops. Zeer tevreden en bestel hier zeker weer. Aanrader!

heel goed

De bestelling was de volgende dag al in huis, bovendien kreeg ik nog een extra presentje.

Snelle service / goede producten

De bestelling was heel snel binnen. Naast de bestelde spullen zat er ook een extra artikel in het pakket! Leuke verassing!

redelijk optijd, leuke website!

Supersnelle levering!

Veel keus en het juiste product supersnel geleverd!

Kosmonaut 14

3824 MK Amersfoort