Echt top!!

Super snelle levering,leuk presentje erbij...dus ja top!!

Heel tevreden!

Snelle service en what you see is what you get. De producten kloppen met de foto’s en teksten van de website.

Snelle levering, duidelijke website

De website is top! Alles staat duidelijk uitgelegd wat betreft de CG methode, ook een uitgebreide selectie aan producten. De verzending is ook snel en netjes ingepakt.

Snelle levering, goed ingepakt.

Fijne CG producten

Snelle en correcte levering, goede kwaliteit van producten, erg informatieve site

Zeer tevreden!

Super snelle levering. Producten zijn goed en stevig verpakt. Mooie merken in de webshop en de goedkoopste prijzen in vergelijking met andere webshops. Zeer tevreden en bestel hier zeker weer. Aanrader!

heel goed

De bestelling was de volgende dag al in huis, bovendien kreeg ik nog een extra presentje.

Snelle service / goede producten

De bestelling was heel snel binnen. Naast de bestelde spullen zat er ook een extra artikel in het pakket! Leuke verassing!

redelijk optijd, leuke website!

Supersnelle levering!

Veel keus en het juiste product supersnel geleverd!

Snel maar veel producten niet aanwezig

Alle producten waren fijn gesorteerd zodat het erg overzichtelijk was om dingen te bestellen. Ook kwam mijn bestelling erg snel aan. Aan de andere kant waren veel van de producten die ik wilde bestellen niet op voorraad, dat was wel erg jammer.

Professioneel bedrijf met ruim en betaalbaar aanbod

Voor een schappelijke prijs een vrij nieuw product wat nog op weinig plaatsen beschikbaar is gekocht. Netjes op tijd geleverd. Goed op de hoogte gehouden via e-mail. Netjes verpakt met een kaartje erbij van de website. Nadat ik hetzelfde product via een internationale website (andere winkel) had geprobeerd te bestellen is de professionaliteit van dit bedrijf een verademing. Volgende keer bestel ik weer hier!

Snelle en goede service

Voor het eerst besteld op Haarpro.nl en binnen 5 minuten kreeg ik al de bevestiging dat mijn pakket is verzonden met PostNL. De volgende dag had ik mijn bestelling in huis. Ruime keus en goede prijzen. Kortom.....TOP!

Goede producten tegen een voordelige prijs en supersnel bezorgd!

Al enige tijd bestel ik mijn producten bij Haarpro omdat ze een zeer uitgebreid, en betaalbaar, assortiment hebben. Daarnaast is de levering top, heel snel bezorgd en keurig netjes verpakt.

Besteld volgende dag in huis, je wordt netjes op de hoogte gehouden.

Snelle levering, je wordt tussentijds op de hoogte gehouden. Bestelling geplaatst 1 uur later al de bevestiging at het verstuurd is. In een woord FANTASTISCH!!

Snelle, persoonlijke, reactie per mail en levering

Snel

Snel en duidelijk

Snelle service binnen 24 uur

Pakket was wel beschadigd maar gelukkig alle bestelde producten intact.

Goede producten, die snel bezorgd worden

Snelle bezorging

Besteld en de volgende dag in huis

Snelle bezorging fijn product

Super snel verzonden volgende dag meteen in huis

Snelle levering, heldere service

Duidelijke website met goede uitleg van de producten. De prijzen liggen net iets lager dan bij bijvoorbeeld de kapper. Spullen worden snel geleverd, bestelling is compleet. Ik heb nog geen ervaring met het persoonlijke advies.

Zeer duidelijk en snel.

In een dag was alles geleed, keurig verpakt tegen eventuele lekkages ed. Zeer tevreden dus.

Supersnelle levering! Top

De website was duidelijk en de volgende dag was het al in huis.

Niet fantastisch

Ik moest lang ( 12 dagen wachten op mijn bestelling. In de update stond een vertraging van 3 a 4 werkdagen. Ik begrijp dat alles langer duurt door Corona, maar had liever een reële wachttijd gehoord.

Kosmonaut 14

3824 MK Amersfoort