Prima en snelle levering

Gewoon prima en zeer snelle levering

Snelle levering, goede prijzen.

Product wat nergens goedkoper, de volgende dag in huis én de mogelijkheid om achteraf te betalen. Perfect.

Zeer snel geleverd en een scherpe prijs.

Eerste keer hier wat besteld, kom zeker terug

Altijd super snel en netjes

Altijd super snel geleverd en goedkoper dan andere websites

Prima prijs voor de producten die ook nog eeens snel geleverd worden!

Zegt genoeg denk ik :)

Top dat ik jullie ontdekt heb

Zoekend naar producten viel ik van de ene verbazing in de andere. Prijsvergelijking niet meer nodig na deze ontdekking, wat een verschil, hoe is het mogelijk. Vooral zo blijven!

Goede producten voor een prima prijs.

Zeer tevreden. Duidelijke webshop, snelle levering.

Snelle levering ondanks corona

Snelle levering ondanks corona

Zeer snelle service en product voldoet aan de verwachting

s'Avonds besteld en de volgende dag al in huis. Prima service. Produkt netjes verpakt.

Super snelle levering

Op vrijdag avond laat nog een bestelling geplaatst, de volgende ochtend voor het middag uur had ik mijn producten in handen. Super fijn!

Goed en snel

Prima webshop, zeker voor Curly Girl Methode producten. Wel wat aan de prijzige kant.

Goeie prijs kwaliteit verhouding, snelle levering

Op advies van een vriendin zocht ik enkele producten. Deze producten vond ik in het ruime assortiment van Haarpro. De prijzen van de producten zijn scherp. De verzending is gegaan zoals vermeld op de site en de volgende dag al in huis, helemaal blij mee. Super.

Fijne producten

Voor mijn krullen heb ik al diversen producten gebruikt. Maar dankzij de duidelijke uitleg op haarpro.nl heb ik nu eindelijk het juiste product voor mijn haar gevonden.

Veel producten, goed geprijsd en snelle levering

Alles prima verpakt en verstuurd

Op tijd geleverd

Goed aanbod, snelle levering

Haarpro.nl heeft de stylingsproducten voor mijn krullende haar die mijn kapster ook gebruikt en die niet in veel andere webshops te krijgen zijn. De snelle afhandeling van mijn bestelling zorgt ervoor dat ik nooit of maar heel kort zonder stylingsproducten zit!

Fantastisch - Zoals het hoort!!

Ik was eerst nogal sceptisch (er zijn talloze nep web-winkels) . Nav de reviews en een check, toch besloten om te bestellen en wat blijkt, zeer tevreden. Snel en gemakkelijk te bestellen/betalen en orderbevestiging binnen no time binnen. De levering volgde snel. Ik zal zal zeer zeker hier bijlven bestellen , ook omdat het assortiment breed is. Het zou leuk zijn als jullie iets van een punten systeem hadden on te kunnen besparen op producten. Kortom : zeer tevreden

Voldoende

De website heeft een groot assortiment dat is geweldig. Het contact met de klantenservice en de levering ondanks deze coronatijd is Top. Alleen jammer van de producten zelf het zijn kleine verpakkingen dat was niet erg duidelijk. Mijn dochter heeft namelijk een supergrote bos haar. De producten zelf ben ik dik tevreden mee.

Erg blij met de wegwerp handschoenen!

Wat een super service!!!

Geweldig! De dag van de bestelling is het product ook direct verzonden. Had het de volgende dag al in huis. En vanaf 35 euro al gratis verzenden. Top service bedankt!!

Snel contact en snelle levering

Sowieso supergoedkoop, de blabla bed head small talk. Vraagje erover via het contactformulier werd snel beantwoord en na de bestelling werd het snel geleverd (via Ideal betaald). Voor de toekomst fijn om te weten dat Haarpro een betrouwbare site is.

Goede producten, ruim aanbod en snelle levering.

Geweldig!

Super snelle bezorging, in de avond besteld vgnd ochtend al in huis! Een woord top

Prima service, niets op aan te merken. Netjes verpakt en juiste producten.

Ook al duurde het wat dagen langer voor ik de bestelling binnen kreeg ben ik erg tevreden. Ik was hier goed over geïnformeerd, omdat de leverancier van Joico producten langer op zich deden wachten. Hier kan Haarpro natuurlijk niets aan doen. Dus vanwege goede info, ben ik erg tevreden.

Een heerlijk product voor mijn haar....de green tea scent Hair treatment

Heerlijk voor na het wassen. Mijn haren zijn veel gemakkelijker uit te kammen en beschadigen daardoor minder.

Kosmonaut 14

3824 MK Amersfoort