Very fast.

Haarpro sent products with a real care (packaging) and shipping time was enourmous. I can confirm that products are original.

snelle service

snelle service

Prima webshop met vlotte levering!

Duidelijke webshop met precies de haarpinnen die ik zocht! Levering ging vlot en met de mailtjes werd je prima op de hoogte gehouden!

Snelle service. De bezorger heeft echter niet gewacht om te zien of het pakje bij de juiste persoon terecht kwam! Hij vroeg ook niet naar de veiligheidscode zoals mij in een mail gemeld werd!

Geweldige webwinkel

Goede communicatie en levering.

goede website, goede service en snelle verzending en scherpe prijzen

Haarpro heeft een goede klantvriendelijke website, met een top service. Bovendien verzenden zij de items heel snel en houden ook de prijzen nog vriendelijk.

Prima communicatie, keurig verzorgde levering, met product cadeau

Snelle levering, keurig ingepakt! Extra product cadeau! Goede communicatie.. top!

Snel en correct geleverd, duidelijke beschrijvingen op de site.

Handige website en altijd snel en correct geleverd. Afgelopen keer zelfs met cadeautje erbij. Fijn!

Jammer dat de beloofde lippenstift er niet bij zat maar slechts een proefmonster van Ecru mousse.

goede prijs en snelle levering

alleen jammer: er werd een lipstick belooft in de mail. De lipstick was zonder reden van opgaaf er niet bij: HEEL JAMMER wel zat er een proefmonster van een condioner bij.

Snelle levering en goede prijzen

Top, ga zeker vaker bestellen

Goede prijs en snelle levering!

Snelle levering, goed verpakt, top!

De doppen van de flesjes waren netjes afgeplakt. Pakket snel mogen ontvangen en tot mijn verrassing zat er een leuk cadeautje bij :)

Uitstekende service en snelle levering

Ik bestel nu een aantal jaar bij Haarpro. Ze hebben fijne merken voor scherpe prijzen. Mijn bestellingen zijn tot nu toe altijd de volgende werkdag geleverd. Super leuk dat ik de Ecru Acacia oil (50 ml!) als sample bij mijn laatste bestelling kreeg :-)! Het ruikt heerlijk en mijn haar wordt er zacht van, dus deze voeg ik de volgende keer ook toe aan mij bestelling.

Geweldig!

Bestelling om 21:57 geplaatst. Om 22:06 werd deze al verzonden. Wat een snelle service! Woensdag was mijn pakketje geleverd en had hem snel uitgepakt. Ik kreeg er een gratis lippenstift bij. Alle producten zTen netjes verpakt, zodat ze niet konden lekken. Ook de producten zijn super!

Snelle levering, doppen extra afgeplakt tegen evt. lekken

Snelle levering ondanks Corona, netjes verpakt. Niks op aan te merken.

Haarversteviging goed afgeleverd ben tevreden

Product goed en tijdig geleverd

Bestelling snel ontvangen. Kom zeker terug om meer te bestellen!

Fantastische producten , snelle levering!!!

Veel keuze in prijs en artikelen! Ik had zelfs 6 minuten na 22.00 uur besteld en nog de volgende dag in huis !

topkwaliteit beetje prijzig

topkwaliteit

Snelle service, compleet assortiment, makkelijk bestellen en snel binnen. Ik kom zeker terug!

Hele fijne site en snelle service

Fijn dat de site zo goed gericht is op curly girl methode vriendelijke producten. Fijn de extra blogs, heeft ervoor gezorgd dat ik in één keer alles kon bestellen voor de methode.

Supersnelle levering!

Supersnel geleverd, goed verpakt, zelfs nog proefjes erbij!

Product werkt niet

De bestelling is netjes afgehandeld. Ik ben echter erg ontevreden over het product. De kleur blijft totaal niet in mijn haar zitten. Hoezeer ik het er ook in of op aanbreng met het kwastje, ik zie geen enkel verschil.

Snelle service , goede producten!

Kosmonaut 14

3824 MK Amersfoort