Selle levering

Goed product

Niet tevreden over gegeven informatie

Jullie bieden producten aan die volgens jullie CG-proof zijn. Wanneer ik de ingrediënten later bekijk blijken er dingen in te zitten die niet CG-proof zijn.

Super webshop

Top aanbod producten! Veel producten zonder sulfaten en parabenen. Super snelle levering, om 17u besteld, dag nadien al geleverd in België.

Heel goed product

Ik gebruik volume spray en ben zeer tevreden. Het doet wat het doen moet het geeft volume en gloed

Bestelling de volgende dag gekregen. Ik zal zeker nogmaals bestellen

Wat ....

Ik had mijn bestelling de volgende dag al binnen ondanks de melding op de site dat het langer kon duren ivm coronacrisis. De borstels die ik bestelde zijn van zeer goede kwaliteit. Het haarproduct argan de luxe gebruik ik al jaren, heerlijk spul om mijn haar pluisvrij te houden.

Goed product. Snelle levering.

xxxxxxxxxxx

Slechte Communicatie, lang gewacht op "voorradige" artikelen

artikelen in voorraad tijdens bestellen echter 14 dagen mogen wachten op levering. Geen communicatie van Haarpro dus zelf maar 2x gebeld. door Corana maatregelen 2-4 dagen vertraging zij de website

Zeer slechte levering

De levering was zeer slecht. Op de producten heb ik niets aan te merken. Prima kwaliteit.

Helemaal tervreden

Snelle levering, prima spullen, helemaal tevreden.

super snelle service en levering

Had mijn bestelling snel binnen en dat in deze drukke coronatijd

Super fijne stijltang en een super goede service

Super fijne stijltang doet precies wat het beloofd. En de service van Haarpro.nl echt super goed. Had de stijltang besteld en ivm de drukte zou die wat later binnenkomen uiteraard geen probleem. Naar een paar dagen (2) toch even gebeld hoe het zat of ze misschien al wat informatie hadden over ongeveer de levertijd en toen werd er gezegd we verwachten de stijltang vanmiddag binnen zo niet met mijn overeenstemming sturen we sowieso vanmiddag anders een andere kleur op exact de zelfde maar alleen een andere kleur. Super oplossing. Uiteindelijk toch gewoon de stijltang binnen gekregen die ik had besteld en dat zelfs de dag erna al. Echt een top service!!

Snelle levering!

Nog nooit heb ik shampoo en olie via internet besteld. Ik ging gewoon naar de kapper. Maar in deze tijden ging het niet en online vond ik Haarpro. Daar waren mijn spullen en ze waren eenvoudig te bestellen. Er werd netjes aangegeven wanneer Post.nl langs zou komen en voor ik het wist, was alles in huis. Prima gedaan!

goed verpakt en snel geleverd

Mooie producten tegen een goede prijs met snelle levering

Super snelle levering en de producten hebben me weer leren vertrouwen op mijn natuurlijke haar! Thanks

Goede informatie en ruime keuze.

Ik was op zoek naar vegan producten voor krullend haar. Op jullie webshop heb ik en de informatie en veel keuze aan producten kunnen vinden.

Supersnel en netjes

's avonds - 1 minuut voor 22 uur besteld, volgende middag geleverd, Top!! En dat voor een heel nette prijs :-)

Slechte voorlichting en behandeling ook de beloofde e mail niet gekregen

Prima service en producten

Snelle levering . Prima producten tegen goede prijzen

Uitstekende levering en service

Produkt was niet leverbaar, iom netjes een vervangend product ontvangen

Snel

Goede website en snelle levering! Top

Groot assortiment en altijd een dag later de bestelling in huis.

Snelle, keurige levering.

Zie boven. Ik ben heel tevreden.

Goede website, snelle levering.

De website is heel duidelijk. Het bestellen gaat goed en de levering is vlot. De producten komen in goede staat aan. Kortom: prima!

Kosmonaut 14

3824 MK Amersfoort