Zeer tevreden ondanks latere levering

Fijne kappersschaar, goed verpakt en leuke attentie van 3 paaseitjes.

Positief

Goede produkten

Fantastische site

Ik ben erg blij haarpro.nl gevonden te hebben. Zij hebben zo'n groot assortiment aan haar spullen. Ze zijn ook nog is bekend met de "curly girl" methode. Het is erg lastig om betrouwbare sites te vinden die deze krullen producten verkopen. Maar via haarpro.nl is dit geen enkel probleem. Keuze zat en de volgende dag had ik mijn bestelling al in huis! Ik ga zeker vaker shopprn bij hun.

Goede kwaliteit

Ik heb een kappersschaar gekocht en zijn er heel blij mee. Goede kwaliteit

Snelle en correcte levering

Supersnelle levering, zelfs in deze tijd!!

Volgende dag al geleverd, zelfs in deze rare tijd! Heel attent ook, de paaseitjes :)

Product goed, maar niet nieuw

Wahl tondeuse besteld maar bij het uitpakken bleek het duidelijk een retourproduct. Onderdelen zaten niet meer in dichte zakjes maar waren opengescheurd. Tondeuse doet het verder prima maar dit is wel teleurstellend.

Zelfs in deze rare tijd next day delivery! Echt top!

Super snelle en goed service.

‘S avonds rond 22:00 uur besteld en de volgende dag om 12:00 uur in huis. Top!

Super goed!

Spullen besteld. Meteen de dag erna in huis met 3 paaseitjes erin 🐣

Erg attent om in deze periode er een paar chocolade eitjes bij te doen. En een heerlijk product. Heel blij mee

Goede shampoo en snelle levering

De shampoo is voor mij een uitkomst. Mijn hoofdhuid word weer rustiger na gebruik van deze shampoo. Heeft u hoofdhuidproblemen, probeer deze shampoo! Een echte aanrader

Goede service en aantrekkelijke prijzen

Snelle levering en goed geprijsde producten van hoge kwaliteit.

Super snelle levering volgende dag al in huis zou hier zeker weer bestellen

Snel en een mooie prijs voor goede producten!

Ik ben blij dat ik Haarpro heb ontdekt. Ik heb nu dezelfde verzorging voor mijn haar als ik bij mijn kapper krijg en dat voor een super betaalbare prijs!

Snelle service en levering, top!

Snelle service en levering. Webshop zelf zit ook duidelijk in elkaar, je kunt producten snel vinden. Ik mis echter een uitgebreid assortiment van not your mothers, maar misschien komt dat nog 😉☺️

Arrived the next day after ordering. product was as described. Happy

Happy with the product and used it successfully the next day

super snel

De levering was super snel! Het product (de lijn van Martrix Curl Please) ben ik niet zo tevreden over, mijn haar lijkt er nog droger van te worden.

Mijn haar ziet er mooi uit.

Lang wachten op levering

Hier besteld omdat ze de volgende dag al zouden bezorgen. Helaas de volgende dag een mail dat het langer duurde omdat niet alles op voorraad was. Op mijn bericht wat er niet leverbaar was en of de rest vast geleverd kon worden kreeg ik een standaard mailtje terug, zonder antwoord op mijn vraag. Vertraging is begrijpelijk in deze tijd, maar geef het op de site duidelijk aan en beantwoord de mailtjes persoonlijk.

Super snelle levering

Ondanks de coronacrisis vandaag besteld en morgen in huis geweldig!

Supersnelle levering

Supersnelle levering. Product voldoet volgens verwachting.

Het is gewoon heel erg goed.

Goede service, snelle levering

Goede en snelle service, product zeer goed verpakt ontvangen!

Goede en snelle service, product zeer goed verpakt ontvangen! Prima product dit: InebraIce Cream NoYellow Shampoo [art.IICNYS0003] geeft een zeer mooie grijze tint aan mijn haar, al mijn vriendinnen en buren zeggen dit ook tegen mij - erg blij ermee, echt een aanrader voor een redelijke prijs, Toppie!

Kosmonaut 14

3824 MK Amersfoort