Snelle levering en duidelijke product informatie

Op heel veel sites staat niet goed verteld hoe producten werken. Bij deze producten staat alles goed uitgelegd. Vooral voor krullend haar!

Scherpe prijzen, groot assortiment en snelle levering. Niets op aan te merken.

De prijzen zijn scherp en er is voldoende aanbod. Verder snelle verzending.

Correct.

Mijn bestelling netjes ingepakt, fijne bestelsite en snelle levering.

Snelle levering,niets op aan te merken

Wat ik zei, snelle levering.

Super netjes contact gehouden over de levering ivm corona

Super netjes

Top kwaliteit, snelle Levering en goede communicatie

De artikelen waren netjes verpakt.

Ik ben erg tevreden over de snelle levering. De producten waren goed verpakt waardoor niets lekte.

Snel, duidelijk en goedkoop

Niks op aan te merken! Zeer positief!

Zeer goede knipschaar

ruime keuze

grote ruime keuze en zeer snelle levering niet verwacht

Aan te bevelen

Goed assortiment, juiste en snelle levering!

Geweldige producten voor mijn haar

Heel tevreden

Snelle levering en netjes verpakt

Netjes opgelost

Geen 5 sterren omdat ik vind dat de communicatie beter kan. Langer op mijn bestelling gewacht. Mail gestuurd, reactie van Haarpro:" wij hebben u een mail gestuurd dat de bestelling vertraging heeft, deze zal wel in uw spam terecht zijn gekomen". Niet dus. Weer een mail gestuurd en plots een mail dat het was verstuurd en daarna nog een mail dat de bestelling onderweg was. Dus het liep niet allemaal zoals het moest. Aandachtspuntje voor jullie.:-) Wel een leuk cadeautje ontvangen waarschijnlijk voor het ongemak. Nog dank daarvoor! Groet, Jeannette

Goede producten, goede service.

Bestelling is correct en snel uitgevoerd.

Gewoon goed!

Goed product en bezorging.

Prettige natuurprodukten, zuivere verpakking, zuinig in gebruik

Prima site, keurige afhandeling en fantastisch product!

Op de website kun je het product uitgebreid bekijken, en zien wat de specificaties zijn. Wij hebben een shampoo gekocht, en deze voldoet uitstekend! Ook de verzending was zeer snel. De ene dag besteld, en de volgende dat al in huis. Super! Prijs/kwaliteit zijn meer dan uitstekend.

Goede communicatie en netjes geregeld

Een product was iets later leverbaar maar daar werd ik direct van op de hoogte gesteld. Verder netjes en correct verpakt en goede info.

Perfect!

Topklantendienst! Snelle verzending en topproducten!

top geregeld

goed spul en snel geleverd

Groot assortiment. Makkelijk te bestellen. Snelle verzending. Zeer goede klantenservice!! Uiterts tevreden!!

Zeer vlot en een goede prijs!!

Prima ervaring met jullie!

Kosmonaut 14

3824 MK Amersfoort