Snelle levering van goede produkten

Vandaag besteld, morgen in huis. Maken ze zeker waar. Overzichtelijke site met goede prijs/kwaliteit verhouding.

Zeer tevreden over Haarpro

Voor het eerst bestelling geplaatst. Ruime keuze, bestellen ging makkelijk en snelle levering

Positief!

Snel geleverd , makkelijk besteld (fijne zoekmachine en fikter mogelijkheden) , netjes ingepakt en bezorgd, betaalbare producten, veel info over de producten op de site.

Heel veel producten, goede prijzen

Veel goedkoper dan bol.com en veel leuke merken! Levering was erg snel en pakketje goed ingepakt. Ik ga zeker. Vaker bestellen

Duidelijk en goede snelle bezorging

Aanrader

Ik ben blij dat ik deze website gevonden heb! Er is veel keuze, duidelijke website en een goede service. Ik bestel hier zeker vaker!

Goede producten!

Goede producten, genoeg keuze en fijn dat er bij ieder product een uitleg staat. Snelle levering, ik ben tevreden en zal zeker opnieuw bestellen!

Zeer adequate en snelle leveringen

Uiterst tevreden

Goeie prijs, snelle levering

Prima! Producten tegen scherpe prijs, snel en compleet geleverd. Heel tevreden, volgende keer weer.

Snel

Op tijd ontvangen ' En het product is super van Bonaire. En nog een kadootje erbij. SUPER.!!!

Snelle levering, wel jammer van de verzendkosten

Helemaal top, snelle en goede levering en stukken goedkoper dan elders

Helemaal top, snelle en goede levering en stukken goedkoper dan elders

Snel en vriendelijk

Snelle levering, maar misschien te snel. Het gratis horloge was vergeten. Maar na een mailtje de volgende dag alweer in huis.

Snelle levering, waaraan duidelijk aandacht is besteed. Keurig een plakbandje aangebracht over de dop van de shampooflessen om te voorkomen dat de dop tijdens het transport open kan springen. Een gratis sample en haarborstel erbij, wow!

Super klantvriendelijk

Snelle levering en hele fijne service. Pompje van mijn aankoop was stuk, volgende dag had ik een nieuw pompje in huis. Super vriendelijk, snel en fijn geregeld.

Heel netjes en snel geleverd

Snel en goed geleverd.

Snel en goed de producten die ik had besteld geleverd.

Goede producten.

Had een verkeerd product besteld,spray i.p.v.mousse .retour gestuurd en is geruild .Dan heb je extra kosten en voor de mousse heb je dan verzendkosten . Volgende keer ga ik beter naar mijn bestelling kijken . Vr.groet .

Geweldige communicatie en service

Geweldige communicatie en service

Uitgebreid assortiment en snelle levertijd!

Soms krijg je zelfs gratis samples in je pakket!

Goede kwaliteit shampoo, goede service

keurig, niets op aan te merken

Producten heel snel geleverd. Fijn!

Top service. Snel en goed verzonden

Mooie overzichtelijke site. Alles heel snel in huis. Zeer zorgvuldig verpakt. Snel antwoord bij vragen. Ik blijf terugkomen

Duidelijk en snelle levering

Duidelijke website voor bestelling met directe bevestiging. Wordt goed op de hoogte gehouden van verzending en levering. Verpakking en producten precies zoals aangegeven. Zeer tevreden.

Super snelle en goede verzending

Ik zal de volgende keer weer bestellen en jullie aanbevelen aan andere

Kosmonaut 14

3824 MK Amersfoort