Uitstekende ervaring

De producten die ik heb besteld waren dezelfde dag nog verzonden en lagen de volgende dag voor me klaar op het postnl punt. Geweldige service, goede prijzen & ruime keuze in producten. Aanrader!

Duidelijk, snel en netjes

Duidelijke website en communicatie over bestelling en levering Snelle levering Netjes verpakt

Topservice!

Duidelijke site, snelle levering, goede info tussentijds!

Snelle levering...super

Tevreden snelle levering top !!

Super!!!

Eindelijk na jaren de perfecte producten gevonden voor mijn krullenbos. De tigi catwalk lijn!!! Shampoo conditioner mousse en gel. Echt perfect!!!! Mooie prijs. Zojuist voor de 2e x besteld. Goede producten heb ik erg graag op voorraad!!!

Prima product en zeer snelle levering.

Ik ben heel tevreden met het product en de snelle levering.

Top pro webshop

Zoals altijd een zeer snelle en betrouwbare levering.

Fijne producten, goede communicatie en snelle levering

Ik ontving van haarpro regelmatig mail over de levering en verzending van mijn bestelde producten. Vooral de haarborstel die ik heb besteld bevalt echt super. Fijne producten en snelle levering.

Zeer goede service

Ik vind het geweldig dat er voor elk product een uitgebreide uitleg is met allerlei details, hoe het te gebruiken en ingrediënten. Dat maakt de keuze makkelijker te maken. De levering is snel wat een pluspunt is. Dit is mijn favoriete online winkel voor haar gerelateerde producten.

Ruime keus en snelle levering

Ik heb droog krullend haar en ben lang op zoek geweest naar goede producten. Goed advies op de site en uitgebreide informatie.

Veel keus, snelle levering!

Veel keus in producten met een heldere beschrijving erbij, daarnaast ook erg snel geleverd!

Geweldige prijzen en snelle levering!

Meerdere keren besteld en altijd snel geleverd.

Erg goede service

Praktische website. Artikel wat ik besteld had was echter niet meer in collectie. Werd gelijk alternatief voorgesteld en verschil snel terug gestort.

Uitstekend!

Overzichtelijke, duidelijke website. Aantrekkelijke prijzen. Snelle levering.

Snelle levering Netjes ingepakt. Super! Ga zeker nog eens bestellen.

Snel!

Beetje jammer dat er bij een bestelling van boven de €50,00 niet eens 1 sample bij zit :-(

Prima webshop

Handig om voordelig goede shampoo, conditioner en co te kopen.

Snelle levering, prima producten

Ik bestel vaker shampoo bij Haarpro. Ze leveren altijd razendsnel precies wat ik besteld heb.

Mooie produkten snelle levering

Zeer snelle levering en tevreden met de producten.

Fijne, betrouwbare webshop

Fijne webshop en snelle service!

Nog nooit eerder iets besteld, maar het is heel goed geleverd.

Alles goed

Prima webshop. Had een keer een verkeerde bestelling gedaan maar werd snel en klantvriendelijk opgelost. Wat ik ook heel fijn vind is de beschrijving of het product CG is of niet. Vooral zo door gaan!

Goede prijs voor top merken.

Snelle levering. Gelijk de volgende dag geleverd en ze houden je op de hoogte van de voortgang van de bestelling en levering

Kosmonaut 14

3824 MK Amersfoort