Snel en netjes verzorgt en een klein monstertje is altijd leuk om uit te proberen.

Erg tevreden

Snelle levering! Goede service.

Uitstekende levering

Omdat ze je goed op de hoogte houden van de voortgang van de bestelling is een vertraging in levering geen probleem.

Voordelig en supersnel in huis!

Altijd goed, snelle verzending en voordelig!

Snelle levering en lage prijzen

Al een paar keer besteld hier, wordt goed op de hoogte gehouden van de bestelling. De prijzen zijn lager dan elders en van top kwaliteit!

Snelle levering, zelfs voor de kerstdagen

Bestelde producten waren snel binnen en de prijzen zijn ook niet aan de dure kant.

Snel, keurig en tevens een extraatje.

Mooie overzichtelijke site

Prima verwerking en snelle levering

Snelle levering top producten voor curly kids

Aanrader

De prijzen zijn hier altijd gunstig en geen verzendkosten boven de 30 euro is ook fijn. Bestellen gaat gemakkelijk en ik kreeg mijn bestelling snel binnen. Ik bestel hier regelmatig en heb altijd goede ervaringen.

Ik ben heel blij dat mijn bestelling snel werd geleverd! Ik houd Haarpro.nl site zeker in de gaten voor meer producten. Jammer dat ze niet alles hebben van de Milkshake lijn. Verder vind ik het fijn dat er geen vezendkosten zijn voor bestellingen boven 30,00. Fijn bedrijf, ik ben zeker tevreden!!

Goed geïnformeerd en geadviseerd

Er is veel informatie te vinden op de website over de producten en je krijgt passend advies

Super snel in huis!

Hele snelle en fijne service. Heel blij mee dat de producten zo snel in huis is.

leuke ervaring!!!!

Supersnelle verzending mijn dank daarvoor!!!!!!!echt een aanrader!!!!

Topper

Snelle en eerlijke service

Snelle levering en goed product

Snelle levering, product top, doet wat er wordt beloofd

Al een hele lange tijd op zoek naar een product om mijn slag/krullen in model te houden, en nu gevonden. Ook leuk een kleine verrassing bij de bestelling. Mijn dank is groot.

Vlotte afhandeling

Ik heb mijn eerste bestelling gedaan. Wist niet wat ik moest verwachten. Maar de snelheid van dit bedrijf wauw. Ik kreeg een mail (bevestiging) nog geen 2 a e min later u bestelling is verzonden. Volgende ochtend in huis. Dus al bij al een top service Wij gaan hier zeker vaker bestellen😊

Compleet aanbod, fijne categorie voor krullenbollen en snelle service

Fijne webshop die ie van goede informatie voorziet en voor krullenbollen die de Curly Girl Methode volgen een gespecificeerd en goed doorzoekbaar aanbod. Tevens snelle bezorging!

super!

shampoo besteld nu al voor de tweede keer. Snel besteld (makkelijke website), snel geleverd. Super!

Uitstekende service

Een föhn besteld om 21:00 uur, en nog de volgende dag werd deze in een degelijke verpakking bezorgd. Tevens zaten er leuke extra’s in de doos. Ook de prijs was lager dan elders op Internet. Voor mij de 5 volle sterren

Snel geregeld, prima service

goede producten, snelle levering!

Goede producten, prijsgunstig en snelle levering. Doet wat wordt beloofd!

Kosmonaut 14

3824 MK Amersfoort