Vlotte en goeie service

1e keer besteld maar zeker laatste niet

Al jaren klant snelle levering goede prijs voor producten

Goede producten voor topprijzen, altijd snelle levering ondanks black friday of cyber monday. Zelfs een chocolade munt en muis in mijn pakket gevonden๐Ÿ˜€๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘

Hele fijne producten, super snelle levering!

Blij met de gekochte producten. Levering de volgende dag, heel fijn!

Snelle levering alleen pakket was open geleverd.

Opzich een goede ervaring over haarpro.nl altijd een snelle levering alleen heb dit keer mijn pakket open ontvangen. Je kon er alles hebben uitgehaald en ook waren de producten niet goed ingepakt. Aantal tubes verf besteld die niet goed verpakt waren. Wel krijg je een gratis pomp bij een liter fles shampoo en zat er een lekker chocolaatje bij voor Sinterklaas.

Zaten zelfs chocolade munten in mijn pakketje, geweldig!

Reeds vele jaren klant en altijd tot volle tevredenheid. Ondanks black friday een snelle levering. Super

Goede prijs en snelle levering

Ruime keuze uit producten, goede prijs en het werd ook snel geleverd. Ik ga hier zeker vaker bestellen.

Fijne producten

Veel keuze en de prijzen zijn erg leuk Ik zal hier zeker vaker bestellen

Snelle levering, leuke prijzen

Snelle levering en een zeer goede prijs.

Houdt je goed op de hoogte en levert snel. Ik bestel snel weer!

Alles wat wij nodig hebben voor prachtig haar!

Alles wat wij nodig hebben voor prachtig haar! Makkelijk te vinden en te bestellen. Altijd tevreden.

zeer goed product voor een leuke prijs.

Makkelijke en overzichtelijke site. vlotte levering.

Goed product, snelle levering

Tevreden met aankoop.

Altijd weer een goede ervaring!

Prachtige producten, snelle levering en goed verpakt. Al vele jaren lang!

Snelle levering voor een fijne prijs

Snelle levering, niet duur. Fijn product!

Snelle levering en een redelijke prijs.๐Ÿ‘๐Ÿ‘

Goede site, mooie prijs

Goede ervaring en snelle levering.

Haarpro had niet de meest concurrerende prijs voor het product dat ik wilde hebben, maar wel de snelste levertijd. Dat was deze keer doorslaggevend voor mij.

Snel geleverd, keurig verpakt en bezorgd!

1e x besteld bij haarpro en erg tevreden met zowel de snelle levering als de producten!

Ik bestel hier al jaren: klantvriendelijk, snelle service en kwalitatief goede producten.

great price and great service

I ordered a hair curler, the price was competitive as compared to other websites and was sent free of cost in a very short time.

Snelle levering en goede prijzen.

Kon na het vernieuwen van de website de juiste haarverf niet meer vinden, het was niet overzichtelijk. Maar na telefonisch contact goed opgelost.

Aankoop is nog nooit zo snel geleverd. Top

Ik blijf deze site in mijn achterhoofd houden voor mijn volgende bestelling.

Snel en goede prijs

Aantrekkelijke prijs en geen verzendkosten voor bestellingen boven 35 euro. Snel en keurig geleverd bij pakketpunt.

Snel en goede prijs!

Zeer snel en beste prijzen!

Kosmonaut 14

3824 MK Amersfoort

• Kiyoh & Klantenvertellen zijn onafhankelijke platformen en erkend Google reviewpartner. Of een review nu lovend is of juist kritisch โ€“ iedere stem telt.