Makkelijk besteld, snel ontvangen

Makkelijk besteld, snel ontvangen, scherpe prijzen!

Weet het nog niet

Mijn pakje is maandag bij een ander huis afgegeven. Heb elke dag aangebeld, maar tot op vandaag zijn ze niet thuis. Kan dus geen beoordeling geven. Ik hoop wel dat ik de buren ooit nog tref, want anders heb ik veel geld uitgegeven voor noppes. Of weten jullie een oplossing.

Snelle levering en fijne producten

Snelle levering!

Hele snelle levering. Netjes verpakt! Kortom hier ga ik vaker wat bestellen.

Snelle levering, goede producten en goede prijzen

Ik was verrast door de snelle levering. Ik gebruik al lang de shampoo, maar wist nog niet van de grote hoeveelheid die ze hier verkopen. Veel makkelijker en ben daar mee uiteindelijk ook goedkoper uit!

snelle bezorging

ik was erg blij met de snelle levering en de duidelijke uitleg op de site van de producten. Heb ook een monster van een krullen product ontvangen (waar ik erg blij mee was), mijn haar zit top alleen wil ik het dus op jullie site net gaan opzoeken en kom ik er dus achter dat het niet CG is en aangezien alle producten die ik verder besteld heb wel CG zijn is het beetje jammer dat er dan een niet CG monster bij gedaan wordt. Al is het wel een erg fijn product wat ik als monster heb gekregen.

Snel in huis.

Goed!

Snelle levering , scherpe prijzen! Top!

erg prettig

Snelle levering en had speciale samples gevraagd om eens iets uit te proberen, deze waren erbij geleverd, superfijn!

Snelle levering en goede prijs

Snel geleverd en goed verpakt. Iets minder verpakkingsmateriaal zou ook mogen maar was allemaal wel karton/papier dus dat scheelt weer. Erg goede prijs als je vergelijkt met andere webshops!

Mijn bestelling was snel binnen. Alles zat goed verpakt en kwam in goede staat aan.

Snelle verzending. En had 1 kapot product en er werd meteen een nieuwe nagestuurd!

Prima cg producten

Ik ben hier voor mijn cg producten wezen shoppen online en ik vind het heel fijn en de site geeft een goed overzicht en juiste jnfo over de cg producten.

een perfecte online winkel, snelle levering en goede omschrijving op de website

goede omschrijving van de producten, goede en snelle levering van de producten

Super!!

Altijd super snelle bezorgd top. Alleen 1 tip. Ik krijg altijd bij de bestelling 2 pompen meegeleverd ik gebruik deze niet. Voor een volgende keer mag deze achterwegen gelaten wat mij betreft. Groetjes

Super goed

Snelle bezorging, perfect! Goed verpakt. Veel keus met duidelijke beschrijvingen op de website! Een 10!!

Snelle duidelijke service

Goede service, netjes op de hoogte gehouden van de verzending.

Goede webshop

Mijn bestelling kwam volledig en snel binnen. De webshop heeft een uitgebreid assortiment en heeft vaak goede acties lopen. Als er geen minimumbedrag voor gratis verzending zou zijn, gaf ik ze 10 sterren.

Stipt

Correcte en stipte levering

Netjes

Netjes en vlot!

Kerastase

Fast delivey, very good products, trustworthy.

Mooie producten met snelle levering

Ze hebben mega veel keuze dus voor iedereen wat.. De prijzen zijn mooi en ze hebben leuke kortingen.! De leveringen zijn er binnen een dag dus super snel. En vaak zit er nog een sample bij zodat je wat kan testen.

Goed advies

Overzichtelijke website en snelle levering

De website is heel overzichtelijk. Regelmatig zijn er leuke aanbiedingen van goede producten. Snelle levering. Het enige minpuntje vind ik dat je moet tekenen voor ontvangst. Dit betekent dat het pakje niet bij de buren wordt afgegeven. Hierdoor is het pakje twee achtereenvolgende dagen bij mij thuis aangeboden toen ik niet thuis was. Met als gevolg dat ik het na 3 dagen zelf op het postkantoor moest gaan afhalen. Geen ramp natuurlijk maar wel irritant.

Kosmonaut 14

3824 MK Amersfoort