Snelle, goede service en duidelijke communicatie!

Ik had mijn producten snel in huis en werd goed op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelling.

Was echt goed

Bedankt voor de service

Overzichtelijke site om producten te vinden

Heel erg fijn dat er vermeld staat of het product CG is!

Een hele warme douche

De aandacht voor de klant en de service zijn een verademing. Objectief en vrijblijvend goede informatie gekregen over tondeuses en de mogelijkheden. De eerste bestelling ging zo goed dat ik dezelfde week een tweede order plaatsen wilde om wat accessoires te kopen. Super bevallen en persoonlijke aandacht werkt nog steeds anno 2019. Helemaal top gewoon en niet duurder dan grote onpersoonlijke retailers. Bedankt voor alles.

Binnen een dag bestelling geleverd. Top.

Snelle levering, fijne aanbiedingen.

Goede en snelle levering! Erg klantvriendelijk

Goede en snelle levering! Erg klantvriendelijk

Goede ervaringen met Haarpro!

Al jaren mijn internetadres voor haarproducten, altijd kortingen. Snelle levering. Altijd dik in orde. Zeer tevreden.

Snelle levering en scherpe prijzen.

Snelle levering en een goede prijs!

Zie bovenstaande...

prima service

Snelle levering en mijn bestelling was met de grootste zorg verpakt

Ik ben zeer tevreden.😀

Snelle levering. Groot assortiment.

Klantvriendelijke site met zeer veel keus

Ze maken hun afspraken waar, voor 22.00 besteld is inderdaad de volgende dag in huis. Met gedetailleerde e-mails houden ze je goed up to date.

Chill en snel

Ik ben erg tevreden over Haarpor.nl. Ze hebben heel veel keuze en bezorgen erg snel!

Fijn dat altijd de juiste art zo snel geleverd worden.

Mooi assortiment, snelle levering.

Haarpro heeft een mooi assortiment haar producten voor een mooie prijs. Ik kreeg mijn bestelling, keurig verpakt, snel geleverd. Ik kom zeker nog eens terug!

Precies wat ik zocht, snel bezorgd

Nioxin en Kevin Murphy kan ik in Hilversum niet zo makkelijk (meer) kopen. Heel blij dat ik hiervoor bij Haarpro terecht kan.

Kwaliteit, prima prijs en snelheid

Prachtige en prettige producten (voor een gevoelige hoofdhuid en elk type haar) en de volgende dag al in huis. De prijs-kwaliteitverhouding is goed; ik weet dat ik geen geld meer weggooi nu aan haarverzorging die mijn haar en hoofdhuid niet de boost geven die ik nodig heb.

Snelle, duidelijke service

Duidelijke product omschrijving en snelle goede levering

Verrassend

Een genot om bij te winkelen!

Goede producten, super snelle levering. Nodigt uit om opnieuw te bestellen.

de volgende dag al in huis

goede spullen en vlugge levering zonder poespas!

Netjes en snel geleverd voor een nette prijs.

Netjes en snel geleverd voor een goede prijs!

Snelle juiste levering. Goede producten Alleen achteraf betalen lukte niet met after pay deze keuze staat er niet tussen Niks op aan te merken

Prima schampo

Kosmonaut 14