Snelle levering, ruim assortiment

Erg prettig

Snel, overzichtelijk en ruime keus uit de voorraad

Snelle levering, prijs kwalitatief goed. Klantenservice is goed bereikbaar.

Overzichtelijke site en snelle levering

Mijn product snel kunnen vinden en ook snel ontvangen.

Snelle, goede levering en een prima prijs!!

Zonder meer uitstekend.

Zeer goede service gerichte zaak

In mijn haast om een bestelling te plaatsen, had ik per ongeluk een verkeerde postcode opgegeven, gelukkig was de medewerker van haar pro zo attent om contact met mij op te nemen om de postcode te verifiëren. Complimenten hier voor! De bestelling heb ik kort daarna in goede orde ontvangen.

Gewoon snel en goed!

Voor zeer aantrekkelijke prijs had ik mijn producten snel in huis. Zeer tevreden!

Een van de weinige online winkels die boucleme verkopen voor een redelijke prijs.

supersnelle levering!

Supersnelle levering. Goede prijzen!

Product is van goede kwaliteit

Het werkt goed zoals het beschreven word

Bestelling is uitstekend verlopen.

Toen ik de bestelling plaatste, kreeg ik een dag later dat het pakket wat vertraagd was. De dag hierna kon ik het bij het ophaalpunt ophalen zoals ik had aangegeven. Ik ben dan ook zeer tevreden over de service.

Snel geleverd en veel artikelen in de shop

Top bedrijf

Heel vlugge levering en altijd goed

Probleemloos

Webwinkel werkt prima en bestelling is binnen enkele dagen in huis. Gewoon doen!

Prima, niets op aan te merken.

Snelle levering en netjes verpakt.

Makkelijk besteld, snelle levering, zorgvuldig verpakt!

Vandaag besteld, morgen in huis.

Veel keuze goede prijs en service

Veel keuze veel merken fijn winkelen.

Super snel leverantie!!!

klantenservice niet zo attent!

Had een bestelling die defect arriveerde! Mail gestuurd of ik er een foto van kon maken ben al lang klant en heb nog nooit een klacht gehad let wel het ging om een bedrag van 8,95 ! Oke ik maak een foto stuur die op en volgens haar was er niets aan de hand was de dop er af gevallen en kon ik er die weer gewoon opzetten...ha ha ja wat dacht je dan dat ik dat zelf niet kon verzinnen! Had duidelijk geschreven dat het mechanisme niet meer werkte afijn dat was het dan! Heb maar gestuurd dat ik het in een ander flesje heb gegooid waar het mechanisme nog wel van werkt! Verder geen reactie meer gehad!Dus erg klant onvriendelijk helaas!

Groot assortiment, ook veel cg producten en snelle levering.

Alles wat ik voor mijn haar nodig heb vind ik wel bij haarpro.nl overal staat een goede en duidelijke gebruiksaanwijzing bij en nu er een cg melding bij staat is alles voor mijn haar helemaal duidelijk en snel te vinden. Alles wordt keurig verpakt en snel geleverd, met wat proefmonstertjes erbij. Alleen jammer dat bij cg producten geen cg monstertjes zitten ;)

Snelle bezorging en goede prijzen

Ik bestel vaak samen met mijn zus ivm bezorgkosten. Altijd vlotte bezorging en de juiste producten. Ik las in review iets over proefjes, maar die heb ik 1 x gehad.

Snel geleverd en goed verpakt

Leuke eerste kennismaking.

Ideaal

Fantastidch assortiment, overzichtelijks site, goede acties. Snelle levering met altijd n verrassing proefje superleuk!!

Alles netjes en snel ontvangen.

Kosmonaut 14

3824 MK Amersfoort