Waar lukt het nog om 's-avonds om 9 uur iets te bestellen en dat de volgende dag om 12 uur in je handen te hebben. Super.

Goede webshop

Goede prijs kwaliteit verhouding en snelle levering. Stevig verpakt.

Super service en klantgericht

Snelle levering, email over niet te leveren product en opties voor ander product of geld terug. Leuke proefmonsters erbij en fijn tel contact over levering ivm verwisseld product. Echt prima service

Helemaal prima

Snel geleverd en gemakkelijk je producten te selecteren! Leuk ook dat ik proefmonsters kreeg in de doos. Top!

vlotte levering

Per abuis zat er geen pomp bij de haar shampoo, na 1 telefoontje de volgende dag in huis.

Snel en makkelijk

Makkelijk te vinden wat je nodig hebt. Bestellen en het wordt super snel bezorgd.

👍

Geweldige producten, goede service.

Zeer betrouwbaar

Wordt altijd vlot verzonden. Zeer te vrezen.

Goede prijs, snelle levering, fijne producten

Haarpro.nl heeft goede prijzen voor prima producten en lieverd volgens afspraak!

Snelle levering aan goede prijzen

eind van de middag besteld volgende ochtend in huis

elke keer weer sneller levering en netjes verpakt geleverd :) eind van de middag besteld volgende ochtend vroeg al in huis. de Matrix producten echt een aan rader ;)

Snelle en goed.

Vandaag besteld en morgen in huis. Netjes verpakt. Goede prijs!

Vrijdag besteld en zaterdag in huis. Ik werd op de hoogte gehouden dat mijn bestelling was verwerkt en verstuurd. Dit was erg snel!

Besteld en zeer snelle levering!

Zeker voor de volgende x weer bestellen! Zeer snelle verzending en keurig afgeleverd!

Snelle, goede service & levering

Er snelle en behulpzame reactie op mijn vraag. De levering is erg vlot gegaan.

Mooie producten.

👍👍👍

Goede productinformatie en snelle levering

Prima producten en snel geleverd

Ik ben erg tevreden over mijn producten mijn haar ziet er stukken beter uit en voelt zachter

Snelle en goede service

Snelle en goede service

Snelle levering!

Hele snelle levering! Mijn verf kleur was nergens op voorraad online en in een winkel en hier wel!

Prima communicatie

Artikel was niet op voorraad. Prima oplossing aangeboden

Had ik maar eerder geweten dat de Novex haarproducten dus zodanig goed is voor je haren. Nooit meer iets anders

goede website en snelle en goede levering

Duidelijke en meer dan complete sortering. Goede en correcte orderbevestiging en daarna snelle levering.

In Fr. Kapsalon kennisgemaakt met produkt

Was heel gelukkig dat ik - weer terug in Nederland- het produkt hier kon kopen! Mijn krul/kroeshaar is weer volledig onder controle. Slechts de conditioner ontbreekt nog..... Zou dit produkt zeker aanbevelen !

Snel , precies, kwaliteit

Super snel , super kwaliteit, zeer blij mee. Uitstekende producten