Wat een goede service, fijn ook dat zij op de site duidelijk een kopje hebben met enkel cf producten. Dat scheelt weer zoeken. Snelle levering.

Product is fantastisch

Makkelijk, betaalbaar en snel in huis

Ruime keuze, gebruiksvriendelijke site en snel in huis! Ideaal! En de prijzen zijn ook nog eens goed!!

Fijne producten, snelle levering en goede prijs/kwaliteit verhouding.

Na een lange zoektocht heb ik nu iets gevonden voor mijn dunne haar dat werkt.

Goed spul, snelle levering, fijn hoor!

Supersnelle levering. Keurig verpakt. Top!

Snel, duidelijk zeker voordelen.

Fijn om te bestellen, snelle levering en goede producten

De site is overzichtelijk, de producten die ik heb besteld waren goedkoper dan op andere sites en de levering was er de volgende dag!

Goede prijs/kwaliteitsverhouding, snelle levering

Altijd als ik iets bestel is het snel geleverd. Regelmatig leuke aanbiedingen. Ik ben een tevreden klant

Uitstekend!

Ik zou willen dat ik Haarpro eerder ontdekt had, nu zit mijn haar bijna altijd naar wens!

Onjuiste informatie op site.

Op de site wordt aangegeven dat een product 200 ml bevat. In werkelijkheid is dat niet het geval. Als je product thuis ontvangt, blijkt het minder ml te bevatten. Hiervan melding gedaan..... ik wordt bedankt voor het doorgeven.... geen excuses of vergoeding of.....

snel

snelle service prima

Site is duidelijk en heeft een snelle levering met een groot assortiment aan haar producten.

Super!!

Niet duur!! En heel snel geleverd!!

Helemaal TOP!

De producten zijn super voordelig geprijsd en daarbij werd het ook nog eens snel geleverd!

Woensdag besteld,donderdag morgend geleverd. Prima service

Scherpe prijzen

Zeer scherpe prijzen voor salonproducten. Snelle levering. Maar ook afhalen is mogelijk

Efficient, professioneel, volgens afspraak.

Zeer goede producten, snelle levering, professioneel. Een verademing! Ik zal ook een Google review achterlaten.

Om 22.00 uur besteld en de volgende dag al om 12 uur geleverd. Dat maakt zelfs bol.com niet waar. En ook nog een goed product voor een scherpe prijs.

Snelle en correcte levering👍🏼

Snel en foutloos

Top, super snelle levering!

Snelle levering, top!

eenvoudig bestellen, scherpe prijs en supersnelle levering. Aanrader!

Meer dan tevreden

Supersnelle levering en informatie.

Ik ben zeer tevreden!

Ik ben zeer tevreden!

Geweldig bedrijf! 👍

Levertijd 1 dag. Goed verpakt. Prima prijs voor die kwaliteit!

Kosmonaut 14

3824 MK Amersfoort