Makkelijk via internet met mijn mobiel. Ene dag besteld, volgende dag al in huis. Super service! Dankjewel!

Super snelle levering

Hele snelle levering en goede service

Super service

Super snel levering. Prijs stond niet goed op de website. Kreeg direct het verschil terug betaald.

Goede service, snelle levering.

Tevreden.

Tevreden over de service. Helaas waren er een aantal artikelen niet op voorraad waardoor ik een aantal dagen langer moest wachten op mijn bestelling. Op de dag van bezorging kwam ik er achter dat er een product miste, even gebeld en de dag daarna het missende product alsnog in huis 👍🏻

Geen moeilijkheden met bestellen, de website is duidelijk, het bestelproces overzichtelijk

De bestelling was snel en in goede orde.

Super snelle levering!

Super snelle levering, goede prijzen, bestelling compleet.

Klantvriendelijk

Ik had een mail gestuurd ivm een vraag? Snelle respons Snelle levering. Ik raad jullie ZEKER aan 👌👌

Snelle levering en ruim assortiment

Snelle verzending

Producten netjes verpakt

snelle service goede prijzen

Snelle service, goede prijzen, groot assortiment.

goede service

veel keuze, snelle levering, goede producten.

Goede service en afhandeling

Top Service

Goede snelle levering.

Snel ontvangen maar product lijkt gebruikt

Heb mijn krultang snel ontvangen. Wel was de etui waar in zat zeer vuil. Kan bijna met zekerheid zeggen dat retourzending was dat niet goed is schoongemaakt.

Erg goed

Zeer snelle en correcte levering.

Zeer snelle en correcte levering.

Goede en snelle service!

Producten waren snel in huis. En ook helemaal blij met het CG gedeelte op de webshop!

snelle service

Had ik het maar eerder geweten dan had ik geld kunnen besparen

Fantastisch .

Ze maken wat ze schrijven waar, de volgende dag keurig bezorgd, hartelijk bedankt hiervoor.

Goede overzichtelijke site met veel producten. Snelle levering. Goede service.

Helemaal goed

Snelle verzending en prima producten. Niets op aan te merken!

Pluspunten

Denkt mee ook als de bank het even liet afweten wegens storing kreeg ik iedere keer het bedrag niet verzonden , werd dus de bestelling geannuleerd maar zodra de bank de betalingen weer op gang kreeg werd er er gelijk gereageerd door zonder opnieuw te moeten reageren de bestelling gelijk verzonden en binnen de tijd geleverd ! Dank je wel . Dat was service .

Geen !

Pluspunten

Goede producten, snelle bevestiging en super snelle levering!

Kosmonaut 14

3824 MK Amersfoort