Goeie snelle levering van dit produckt

Ik bestelde een liter Inabrye no yellow mask, en deze kwam in een pot ipv fles, jammer dat ze er niet bij vermelden dat je eventueel een pomp erbij kan bestellen.

Fijne snelle afhandeling

Onhandige site

Als je iets in je winkelmandje hebt gedaan is het heel lastig om te vinden waar je verder moet om te betalen

Goede producten, snelle verzending

Goed toegankelijke site

Koop graag om line via deze zaak

fijne website

ruime keuze aan goede producten. Prijs/kwaliteitverhouding is ok

Super en op tijd geleverd!

Mijn bestelling de volgende dag al geleverd, super!

Snelle bezorging

Snel geregeld

Mega snelle levering . TOP

Zeer snelle levering. TOP

Snelle levering Goede prijs/kwaliteit

Rrr

Netjes en snelle levering

Netjes en snelle levering

Divaborstel zat in een mooi blik met reisetui, alleen jammer dat er geen handschoen bij zat voor de hitte.

Fijne website, snelle bezorging en goede prijzen.

Verkeerde levering van product snel opgelost.

Snelle levering Ik kreeg een verkeerd product geleverd, maar dit is snel en adequaat opgelost. Jammer dat er op de website geen telefoonnummer staat vermeld, maar dat heb ik gelukkig in de mail van de bestelvestiging kunnen vinden. Verder prima, ik zou de volgende keer weer bij Haarpro.nl bestellen.

Snelle bezorging :)

Superfijn dat mijn haarproduct snel in huis is. In de avond besteld ( voor 22.00 uur uiteraard) de volgende ochtend in huis.

Snel zoals afgesproken

Helemaal volgens afspraak en heel nauwkeurig het tijdstip van bezorging doorgekregen

Snelste webshop.

Altijd supersnel. Altijd handig als je er altijd pas besteld als je haarspul al op is.

Duidelijke website, snelle levering

De website is duidelijk. Er is een ruime keuze en een snelle levering.

Uiterst snelle en nette service!

Haarlak gekocht voor goede prijs en volgende dag al binnen.

Supersnelle levering!

Supersnelle levering!

Zo, dat is nog eens een snelle bezorging

Gisteren besteld, vandaag binnen. Ik was zo nieuwsgierig dat ik het meteen uitgeprobeerd. Super, het geeft een hele mooie kleur en je kan er mee spelen. Ik heb nu met een kam verschillende stroken gekleurd. Erg leuk!

Helaas bij aankomst lekte het flesje. Voor de rest alles oke

Toppers ….vlotte behandeling goed bedrijf

Snel en goed!