Zeer snelle en correcte levering

Zeer snelle en correcte levering

Snelle levering.

Snelle levering en keurig verpakt. Kwam al wel bij de zaak zelf, nu ben ik verhuisd en heb de spullen nu online besteld en dit is heel goed bevallen.

Snel bezorgd.

Ik ben ontzettend tevreden.

Ik heb alles gevonden wat ik wil.

Prima webshop

Snelle service en levering. T.a.v de webshop zou het fijn zijn wanneer je de haarproducten ook kunt selecteren op krultype. Verder heel tevreden ook met de blogs.

Zeer snelle levering

Snelle levering en goede prijs

Snelle verzending

Maandag besteld, dinsdag in huis. Goed en stevig verpakt. Hier ga ik vaker bestellen!

Mooi product

Ik heb een probeerset van Boucleme besteld en tot nu toe heel tevreden en ben benieuwd hoe het op de lange duur bevalt. Het ruikt ook erg lekker.

Niks op aan te merken, gewoon prima.

Snelle en nette levering

Netjes op de hoogte gehouden vh leveringsproces. Geen onnodig grote verpakking. Fijne site.

Fijne website

Fijne overzichtelijke website waar ik kan sorteren op cg producten met of zonder proteïne. Duidelijke informatie en goede blogs waar ik veel leer over de cg producten. Altijd snelle leveringen waardoor ik steeds weer hier bestel. En ze hebben veel keuze dus altijd de juiste producten kunnen vinden.

Snelle levering en interessante prijzen!

Ik ben erg tevreden over de prijs van de producten en de snelle levering. Tot de volgende de bestelling!

Supersnelle levering

Volgende dag al in huis. Scherpe prijzen.

Super producten

Ik ben super blij met jullie producten

On time

My order was very professional handled and came the next day on time.

Supersnelle goede levering!

Snel en volledig

Zie boven

Mijn favo CG online webshop!

Enorme veel keus, veel op voorraad, snelle levering en goede service ! Dus ja ikke blij...

Alles klopt!

De fijnste producten voor mijn hele dikke haar, Ik gebruik de ICON producten

Top veel producten voor een lage prijs

Ik heb veel producten gezien en sommige ool gekocht die goedkoper waren dan in de winkel

snelle levering betaalbare prijzen veel keuze

geweldig

snelle levering en netjes verpakt

Ik ben zeer tevreden over het aanbod, de prijzen en de voorraad. Wordt ook snel verstuurd, alleen niet snel geleverd door postnl, maar goed dat is een ander probleem. Ik zal hier zeker weer bestellen

Goede website. Prima service.

Kosmonaut 14

3824 MK Amersfoort