Zeer tevreden.

Iets voor 16.00 uur besteld, de volgende ochtend al ontvangen. Top!

Snelle service, in de avond laat bestels, volgende dag op tijd in huis!

Goede producten en snelle levering

Ik bestel al een paar jaar tot volle tevredenheid mijn CG haarproducten bij Haarpro. Op de website staan duidelijke omschrijvingen van de producten en of deze wel of niet geschikt zijn voor CG. Verder zijn de leveringen snel en keurig verpakt.

Perfect Snelle levering

Goede service en de prijs is ook prima

Gewoon heel geweldige webshop

Goed en snel

De producten waren zeer snel geleverd en de bestelling was helemaal in orde!

Erg blij mee

Mijn dochter kreeg laatst een kleurtje in haar haar na een knipbeurt. En die vraagt er nu steeds om.. dus na lang zoeken is mijn keuze hier op gevallen. Ik moet nog zien hoe lang het er in blijft zitten.

Snelle en complete levering

Snelle en complete levering

Geduldig

Medewerkers waren super geduldig met mij. Ik heb 3 keer gebeld omdat ik de bestelling niet kon plaatsen. Zij bleven geduldig en attent. Ik heb de volgende dag mijn bestelling ontvangen en ik ben er erg blij mee. Dank u wel en ga zo door!!!

Lekker veel keus in olie’s

100% olie voor een betaalbare prijs. Goed verpakt en geleverd. Ook de scalp scub besteld. Nog niet eerder gebruikt dus ik ben erg benieuwd.

snelle en correcte levering

snelle en correcte levering

Snel en goed

Snelle, vriendelijke service

prima producten

Fijne snelle levering

Blij met de bestelde producten, fijn dat ze een breed assortiment hebben en je alles in één keer kunt vinden.

Super fijne webwinkel

Een overzichtelijke website met een fantastisch assortiment. Hier heb ik alles kunnen vinden voor mijn krullen. Snelle en nette bezorging.

De levering gaat wel heel erg snel, binnen 16 uur na besteling wordt het product geleverd!

Absoluut foutloze en snelle levering!

snel en betrouwbaar

snel, betrouwbaar en goede producten

Zichtbare verbetering !

Na Dries maande

Snelle levering en goede service

Heel snel geleverd en supersnelle reactie van de klantenservice toen ik een vraag had.

Prima, veel keuze, correcte afhandeling

Prima, veel keuze, correcte afhandeling

• Zou u ons aanbevelen? Yes

goede en snelle service

afgelopen week besteld en nu al binnen SUPERRR

Goede en snelle levering

De producten heb ik goed ontvangen en de bezorging was zoals aangegeven ook heel snel.

Kosmonaut 14

3824 MK Amersfoort