3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring
Pluspunten
Voor 17 uur besteld en daadwerkelijk de volgende dag op de afhaallocatie. Ik heb gekozen voor pakje gemak. Zeer fijn dat zij deze wijze van bezorgen aanbieden, zo hoef je niet thuis te blijven en kun je het afhalen op een locatie naar keuze wanneer het jou uitkomt.
Haarproducten zaten zeer netjes verpakt en kopie van de factuur werd bijgeleverd.
VerbeterpuntenIk heb een account aangemaakt voor bestellingen in de toekomst. Helaas kun je na het aanmaken niet via een menu in je accountgegevens komen om zo je persoonlijke gegevens te wijzigen of je wachtwoord te kunnen wijzigen. Wachtwoord wijzigen kan helemaal niet. Persoonlijke gegevens kun je aanpassen als je een nieuwe bestelling plaatst.
Dit is niet echt een vriendelijk systeem. Ik zie liever dat ik te allen tijde bij mijn persoonlijke gegevens kan.
Daarnaast wordt je gekozen wachtwoord via email toegestuurd. Ook dit geeft geen veilig gevoel. Waarom immers nog een wachtwoord kiezen als het bekend is. Het zou vriendelijker zijn dit niet te doen en voor de optie te kiezen om het systeem een tijdelijk wachtwoord te laten aanmaken als de klant deze kwijt is of vergeten is. Het tijdelijke wachtwoord wordt dan gestuurd naar het opgegeven email adres in het account.
Met het oog op privacy zijn dit voor mij toch echt een beetje dealbrekers en is dat in mijn ogen voor verbetering vatbaar. Als ik dit had geweten had ik als gast besteld en geen account aangemaakt.