alles was perfect in orde

Bestelling doorgegeven en alles heel snel ontvangen met 2 paaseitjes toegevoegd in de verpakking :-)

Te late levering

Uiteindelijk is alles geleverd, maar wel veel te laat. Op de site stond dat alles op voorraad was en de volgende dag krijg ik mail dat de leverancier leveringsproblemen heeft. 3 dagen later kreeg ik een mail dat het weer 3 dagen later zou worden. Netjes dat ze in ieder geval een bericht sturen, maar zet dan niet op de site dat het op voorraad is. Als je geen haast hebt, dan een prima webshop.

Oke

Product past niet,zou universeel zijn.Retouneren moest meteen na 1 dag, helaas te laat.

Buiten jullie schuld was pakket op ander adres gekomen. Product zou universeel zijn maar past niet. Retourneren moest na 1 dag aangegeven worden, dit kon niet. Helaas, zit er nu mee.

Snel en goed

Nette website, SUPER snel verstuurd en verpakt!!

Perfect en zeer snelle levering

Leuke prijs en snelle levering

precies wat je evan mag verwachten

Prima product en vlot geleverd.

Mega goede producten en een snelle service

Met mijn krullend haar, vind ik nergens anders de juiste adviezen en producten op één plek. Levering is ook altijd goed gegaan en handig dat je de producten makkelijk kan bijbestellen via je account. Dik tevreden!

Prima, snelle levering

Snelle levering, duidelijke site.

Snelle levering en goede prijs!

Goede ervaring

goedesnelle service

Goede en snelle service

Goede service, duidelijke website.

Ik heb een goede ervaring gehad bij haarpro. Ze hadden iets niet meer opvooraad en hebben mij netjes eerst gecontacteerd en gevraagd wat is de beste oplossing voor mij zou zijn. Voor de rest snel en goed mijn producten ontvangen.

Keurig op de hoogte gehouden

Op zich wordt je netjes op de hoogte gehouden, maar het duurt op zich vrij lang voor er echt duidelijkheid is. En dan is er duidelijkheid dat het product niet leverbaar is, dan staat het product op eigen site maar ook van het merk zelf, nog wel als bestelbaar. Ik vroeg hierom in de mail, maar kreeg er geen antwoord op, erg jammer, gemiste kans. Kreeg wel een ander product, deze zelf uitgezocht, die een euro duurder was, ervoor in de plaats. Op zich prima site en dienstverlening, maar kan nog net even iets beter.

Perfect!

Mooie prijs en kwaliteits verhouding. Snelle levering. Heel goed verpakt.

Super snelle service. Woon in België, maar geen enkel probleem met bezorgen. Fijn ook dat het assortiment zo groot is.

Snelle geleverd

Prima site,en snel geleverd dus top!!!

Prima verzorgd en snel geleverd

Snel geleverd en goed product, goed verpakt.

Jammer van de verre bezorging

Goed alternatief geboden toen er ipv 3 producten maar 2 beschikbaar waren. Ik moest het pakket alleen wel aan de andere kant van de stad gaan ophalen. Dat was bijna niet te doen en dat zou voor mij een reden zijn om niet meer bij hen te bestellen.

Nooit problemen!

Duidelijke site, makkelijk om te bestellen, volgen van het pakket, snel bezorgd en goed verpakt. Zelfs paaseitjes in het pakket, heel attent!

Uitstekende service!

Haarpro is een hele fijne, makkelijk navigeerbare website met een ontzettend ruim assortiment. Ik heb zelf shampoo gekozen die uiteindelijk niet beviel, maar werd erg vriendelijk geholpen en er werd binnen een uur een prettige oplossing geboden.

Snelle en correcte levering. Verpakking op maat ipv een veel te grote doos!

2 keer besteld niet binnen 3 dagen geleverd maar 7 dagen

Lang wachten op de spullen, wel prima producten.

Uitstekende service

Heb een bestelling geplaatst voor de paastijd, toen mijn bestelling binnen kwam zaten er 2 kleine paas eitjes bij, dat bracht een lach op mijn gezicht. Erg klant vriendelijk

Kosmonaut 14

3824 MK Amersfoort