Uitstekend!

Zeer snelle levering en het juiste product! Zal zeker nog een bestelling plaatsen !

Bezorging 10 dagen…

Het zou binnen 3 dagen bezorgd worden en dat werden er 10. Slechte communicatie en wijze waarop hiermee is omgegaan.

Top product, zeer aan te raden 100%

Top product. Ik had vele jaren last van Buildups en vettige schilfers, maar uiteindelijk heb ik de juist shampoo gevonden. Als deze shampoo niet doet wat is voor bedoeld krijg je je geld terug. Het is een kuur shampoo en is voor tijdelijk 2 tot weken gebruiken elke dag of om de 2 dagen.

Snelle levering! Top!

Snelle levering. Top!

Goed snelle aflevering

Goed en op tijd geleverd

Product fantastisch

Snelle levering van de bestelling. Regelmatig een leuke korting. Bij de eerste bestelling kwam een gratis product mee.

Goede en snelle service

Top producten

Voor herhaling vatbaar

Producten zijn goed vindbaar, concurrerende prijzen en snelle verzending in een doosje dat ook niet overdreven groot is. Dit is hoe je het graag wilt hebben als het in de winkel niet makkelijk te koop is.

Giovanni shampoo en conditioner

Goede producten, goede prijs en snel geleverd.

Super snel

Goed en snel en eerlijke korting

Geleverde producten zijn goed

Na ontvangen blijken er twee producten lekkage te vertonen. Nogmaals getest en er was er één die erg veel lekte. De andere was okay. Na overleg met de verkoper krijgen we een nieuwe toegestuurd. Dat vind ik erg fijn en een erg goede aftersales van Haarpro! Nogmaals bedankt voor de goede service van jullie kant

Bestellen ging gemakkelijk en alles snel in huis

Snelle levering en betaalbaar!

Snelle levering en betaalbaar!

2 dagen

Makkelijk besteld en snel ontvangen

Erg blij met de shampoo en haarconditioning.

Ben een tevreden klant

Goede kwaliteit, en keurig geleverd!

Snelle levering, goede prijs

Scherpe prijs en snel geleverd.

Toppie

Goede producten Goede service En goede info

Heb de shampoo nog maar 1x gebruikt, kan nog niet echt een oordeel geven.

uitstekend

simpel: besteld, betaald, volgende dag in huis!

Mooie producten, goede prijs en uitstekende service.

Mooie producten, goede prijs en uitstekende service.

Alles klopt

Gebeld voor informatie en de volgende dag had ik alles in huis

Produkten altijd volgende dag ontvangen

Kosmonaut 14

3824 MK Amersfoort