Snel

Goede en snelle levering

Ik beveel hen aan. Snelle levering! En alles was compleet.

snel en correcte levering

website niet geheel duidelijk bij bestellen aantallen van een product

Supersnel geleverd

‘S avonds besteld de volgende ochtend al afgeleverd

Snelle levering prima product

vlot en goed, niets op aan te merken

vlot en goed, niets op aan te merken

Goede bedekking voor uitgroei en grijs haar.

Volgens mij minder schadelijk dan een spray met kleur.

Goed assortiment en goede service

Bij de producten staan goede omschrijvingen en er is veel keuze. Als CG klant ben ik zeer tevreden met het aanbod en snelle levering.

Supersnel

Topppp

Perfect!

Hetgeen ik had besteld werd al na 2 dagen, keurig verpakt, thuis bezorgd. De producten zijn bij Haarpro.nl goedkoper dan bij de drogist en als je alles in één keer besteld heb je ook geen bezorgkosten!!

Uitstekende service

Wordt snel geleverd. Klantenservice is top!

Zeer tevreden!

Makkelijk bestellen en snel in huis. Waterdiffuser en borstel besteld. Goede kwaliteit producten. Blij mee!

Prima en betrouwbare webshop

Netjes direct orderbevestiging waarin vervolgstappen vermeld en zeer snelle leverbevestiging met PostNL en track&trace. Aan te bevelen!

Goede ervaring met Haarpro

Mijn ervaring met Haarpro is heel goed. Ze hebben een heel ruim assortiment. De levering is prima, de bestelde producten worden snel bezorgd en zijn altijd keurig verpakt.

Wat een fijne conditioner

Mijn SIS Green conditioner maakt mijn haar minder droog en ruikt heerlijk.

Zeer ok maar geen staaltjes!

Zeer ok, maar geen staaltjes?

Goede producten, razendsnel geleverd.

Ben al jarenlang klant, zo blij dat jullie terug zijn bij PostNL want nu ben ik terug. Ik ben fan van Moroccanoil producten voor mijn krullend haar en vind alles hier!

Klantgericht

Er was iets mis gegaan. Ik had van een artikel twee besteld en betaald en er werd maar een geleverd. Mail gestuurd, in no time antwoord en het geregeld. Ontbrekend product werd snel na gelegerd. Vriendelijk contact. Ik ben blij

Duidelijke webshop

Duidelijk en overzichtelijk Veel producten en snelle levering Heel tevreden

Goed product.

Snelle levering . Quality hair system gel Is perfect! Lekker stevig. En niet duur .

Nette levering

De spullen voldoen en worden netjes verpakt geleverd

Bestelling geplaatst en de volgende dag al in huis,super!

Kosmonaut 14

3824 MK Amersfoort