Top service!

Altijd heel snelle levering. Het enige jammere is dat het aanbod geregeld veranderd, waardoor de producten die je een vorige keer besteld had (en waar je haren blij van worden), een volgende keer soms niet meer verkrijgbaar zijn. Maar uiteindelijk vind ik altijd wel weer producten die goed lijken voor mijn haren.

Snelle levering. Wel een opmerking. In december had ik een mail gestuurd, omdat de fles shampoo kapot was en alles plakkerig was omdat het was gaan lekken. Ik heb hier nooit een reactie op gekregen. Dat vind ik wel erg jammer!

Super snelle levering

Word de volgende dag al geleverd top

Volgende dag producten in huis!

Altijd goede service en snelle levering . Ruime keuze in producten!

Mooi product, snelle levering, goed verpakt!

Snelle service.

Makkelijk te vinden, snel geleverd.

ik ben zeer tevreden over jullie dienstverlening

Ik ben al jaren klant van deze kapperzaak. het salon zelf vind ik mooi en netjes ingericht. de kappers zijn gezellig altijd in voor een praatje. en de kwaliteit van hun werk is hoog. ik loop altijd met een tevreden gevoel weg. goed gedaan !

Goeie service, snelle levering.

Super snel geleverd en altijd goed verpakt. Goede service

Ik ben heel tevreden

werkt prima

Snelle levering. Goed product

Snelle probleemloze levering

Snelle probleemloze levering

Snel en keurig verpakt

Zie boven

Bij een klacht, direct een nieuw product toegestuurd gekregen!

Je besteld fijne produkten snel binnen echt super

Prima product en prijs, levering langer dan aangegeven

Product besteld mede door korte levertijd, helaas werd deze niet gehaald en duurde het meer dan een week langer voordat deze verzonden was.

Goede service!

Tijdens transport was 1 gel pot gebarsten. Zonder problemen een nieuwe toegestuurd gekregen. Gewoon top service!

Heel snel bezorgd

Heel snel bezorgd

Goede ervaring gehad

Snelle verzending, was de volgende dag al binnen. Ook was het product in orde (spray voor water)

Na de bestelling te hebben gedaan kreeg ik regelmatig een update over de levering. De producten zijn precies zoals op de website omschreven.

Snelle correcte levering

Snelle levering en zeer correct

Kosmonaut 14

3824 MK Amersfoort