Altijd goed geregeld

Snelle levering, goed verpakt, topservice!

Levering te laat en retourkosten zelf betalen

Op tijd besteld voor Kerst 2022. Een week na Kerst de levering. Producten zoals een krulborstel, niet altijd op voorraad. Product was elders gehaald ivm Kerstcadeau. Retourkosten post.NL 7,25 ipv 6,95 - nieuw tarief. Weg tijd, weg gedeelte geld.

Snelle en netjes ingepakte levering

Snelle levering en concurrende prijzen

Zoals in de titel al aangegeven. Alles is iedere keer weer goed en snel geregeld.

Waardeloos

Waardeloos

Verrassend snel

Snelle levering, goede producten

Snelle levering en kwaliteit producten.

Ik ben blij met de producten en zal de website aanbevelen aan anderen.

GOED ! telefonisch bereikbaar , snelle levering !

Gode service, gewoon telefonisch bereikbaar indien nodig !! snelle levering

Hele prettige site met uitgebreide info over de producten. Snelle verzening

Onwijs snelle verzending en breed assortiment

Vorige avond besteld en ‘s nachts al direct verzonden. Zulke service kom zelden tegen. Ook fijn dat het assortiment veel producten voor black hair bevat.

Na lange zoektocht, eindelijk de juiste producten.. heb fijn haar en krullend. En bij regen en wind echt slordig. En ik woon aan de Zee , altijd wind hier. Al een paar maanden enkel de Styling gel gebruikt, was al groot verschil. En nu met de intensieve shampoo en het masker is het plaatje compleet. Echt een aanrader.

Bestelling de volgende dag al in huis. Top!

Goede servise

Alles goef verlopen zeer tevreden

Na wat 'vooronderzoek' bij Haarpro mijn bestelling geplaatst want zij hadden wel alles wat ik wilde bestellen en ook nog eens voor een goede prijs. Volgende dag alles al in huis. Alles (bestellen, betalen, leveren) is duidelijk geregeld.

Snelle levering en goede service

Hele prettige webwinkel. Ik kreeg mijn bestelling heel snel geleverd. Er was alleen iets mis gegaan tijdens de bezorging. Maar na contact werd dit heel snel opgelost! Kan alleen maar positief zijn!

Goede producten

De snelle levering is top!!

Erg fijne service

Pakket is snel binnen, is goed ingepakt. Producten zien er goed uit!

Ben een tevreden klant die Haarpro.nl vertrouwd als eerlijke en correcte verkoop organisatie.

Bestelling wordt correct geleverd. Denk dat de verkoop prijzen, de prijs kwaliteit norm hebben. En hopelijk de meest goedkope prijzen hanteren tov hun concurrenten.

Goed product

Heerlijke site met veeeel keus

Zoveel keus en voor ieder haar wat wils... TOP

Best wel op het laatste moment een kado voor de kerstdagen besteld en Haarpro kreeg het voor elkaar om het item op tijd te leveren, mijn dank hiervoor.

Goede prijzen en snelle levering

Levering product was vertraagd . Ik werd hier om de paar dagenover geïnformeerd. Dat was erg prettig.

Super snelle levering en goede prijzen

Helemaal top!!

Bij haarpro vind ik altijd de juiste produkten voor in mijn geval krullend haar.

Kosmonaut 14

3824 MK Amersfoort