Slechte levering

Ik had een mistverstuiver besteld bij jullie, dit koste rond de 12 euro, toen het geleverd werd was de fles helemaal.ingedeukt en zat er geen verpakking om heen

Super snelle levering.

Fijne producten, de prijs is ook super goed.

Snelle bezorging en fijne producten

Kortom: een goed bedrijf!

Heel veel informatie, heel veel keus, snelle levering

Snelle levering goede prijs kwaliteit

Haarpro levert altijd op tijd

Bestellen en de volgende dag al bezorgd, super!

Heerlijk product, super snelle levering

Dit maakt ieder haar gelijk nat super makkelijk doorkambaar. Ruikt heerlijk. Heb ik altijd in huis. Mijn nichtjes vragen er altijd om na een badder sessie. Snelle levering.

Bestelde product snel geleverd

Mooi product en snelle service

Ik ben zeer tevreden met dit bedrijf. Mijn bestelling was al heel snel in huis en de producten zijn prima kwaliteit.

Prima aervice

Snelle afhandeling.

Werkt uitstekend

Komt alle afspraken na!

Supersnelle levering en keurig verpakt

G

Gggg

razendsnel geleverd en keurig verpakt

Bij andere webshops zaten de flesjes wel eens dichtgeplakt met plakband, wat je er bijna niet af kreeg, maar hier zaten de flesjes gewoon keurig dicht, netjes verpakt en 's avonds besteld volgende dag al geleverd. Helemaal top!

Uitstekend!

Heel blij met Haarpro! Goede producten, snele levertijden, goede prijzen!

Ik heb mijn bestelling helaas nog niet ontvangen

Levering via DHL is een ramp

Zeer snelle levering!

juiste producten snel ontvangen

Zonder problemen

Bestelling en levering ging vlotjes,.

Nieuwe difuser ontvangen

Ik heb inmiddels een nieuwe difuser ontvangen.

Goede ervaring

Een heel fijn bedrijf; K had telefonisch contact omdat een artikel niet leverbaar was, dachten mee in een oplossing en ook in de spoedige verzending van mijn pakket. In de ochtend contact gehad later op de avond had ik het pakketje thuis! Top, bij een volgende bestelling weet ik jullie zeker te vinden!

Fijn

Ik gebruik catwalk curlrock al zolang ik weet, toen de zwarte potjes uit de handel gingen kreeg ik het benauwd. Gelukkig een goed alternatief , hetzelfde product. Alleen jammer dat het zoveel duurder is..

Super spul

Ik bestel hier vaker producten van argan deluxe .super fijne producten en heel snel geleverd

Razendsnel

Vandaag besteld morgen in huis

Kosmonaut 14

3824 MK Amersfoort