Super service

Door een fout van DHL zonder problemen meteen nieuwe producten opgestuurd. Denken echt mee met je.

Nette en vlotte levering

Supersnelle levering

Ik ga zeker nog eens shoppen bij haarpro. Goedkoop en supersnelle levering. Ben erg tevreden.

Perfect en snel geleverd

Ik ben blij jullie te helpen gevonden. Goed werkende site prima prijs en snel geleverd.

Geweldig super snelle levering

Geweldig super snelle levering

Betrouwbaar en goed

Top service! Snelle levering.

Via via op deze website gekomen voor een speciale shampoo. Erg tevreden met de service en de snelle levering. Producten werken ook naar behoren!

Snel en vakkundig

Snel en vakkundig

Mooie producten

Tip bij inpakken, check even of de dop er goed op zit van het product. Dit was bij mij niet het geval waardoor het gelekt heeft.

Gewoon zoals het hoort, bestellen en dan vlugge levering

Snel en goed geleverd , niks op aan te merken

Fijne producten en zeer snelle verzending

Ik vind dat ik op Haarpro super fijne producten kan bestellen en dat tegen een zeer gunstige prijs. Daarnaast worden de producten altijd erg snel verzonden en bij mij bezorgd.

Veel keus en snelle levering

Veel keus in het merk waar ik specifiek naar op zoek was. Hele snelle levering.

Goed assortiment en snel in huis

Bestel hier vaak. Fijne producten en meestal de volgende dag al af te halen bij een dhl punt of thuisbezorgd.

Uitstekend en netjes en snel bezorgd!

Snel geleverd en goed ingepakt

Alles perfect

Ik heb mijn producten besteld, en het werd heel snel geleverd. Fijn dat je via mail op de hoogte wordt gehouden, van de staat van de levering. Ik ben ontzettend te spreken over Haarpro.nl. Ik zal zeker weer een bestelling plaatsen.

De producten worden goed zorgvuldig en goed verpakt. Ook de levering is optijd.

Kan geen info vinden over niet meer leverbare producten

Niet alles was op voorraad, daar werd goed en adequaat op gereageerd en geld werd teruggestort. Echt super geregeld! Alle andere producten werden keurig afgeleverd.

Prima! Erg tevreden

Snelle kevering, kwaliteits produkten, erg degeljjk verpakt ...en een prima prijs!

Pakket ging retour afzender

Geen idee of dit een fout van verzender of pakketdienst was. De uiteindelijk geleverde shampoo en conditioner zijn ok. Geen echt bijzondere effecten op het haar.

Servicegericht, perfect ingepakt en snelle levering.

Na mijn bestelling kreeg ik vrij direct een mail met de melding dat mijn producten vertraging hadden, echter werden deze met een dag vertraging alsnog geleverd. Dat ik hiervan op de hoogte gehouden werd vind ik service. Producten zijn in goede staat aangeleverd.

Bij een een beschadigde levering, een snelle kosteloze herlevering van het product.

Goede service na vastlopen bij DHL

Door een fout in de adressering werd mijn pakket eerst niet geleverd. Na melding heeft de klantenservice dit snel opgepakt en wordt mijn pakket nu opnieuw opgestuurd

Kosmonaut 14

3824 MK Amersfoort