Aantrekkelijk geprijsd en snel geleverd.

Tip: volhouden zo!!

Great shop but the delivery currier should change to PostNL

I still don't have my package, the DHL service makes one attempt to deliver it, but doesn't drop it off at the neighbour. Instead, it returns to the sender. Now we have to start everything again.

Het product was er snel en was heel netjes verpakt. Helaas retour moeten sturen omdat het product niet paste op mijn fohn. Maar ga zeker vaker bij jullie bestellen.

uitstekend

Gauw geleverd netjes en goed verpakt een aanrader

Levering zoals wordt vermeld TOP!!

Top!!!!!

Supersnelle levering

Niks op aan te merken

Alles prima

Duidelijke website. Prima producten en snelle levering.

Hele goede klantenservice

Mijn pakket was zogenaamd door DHL geleverd terwijl dit echter niet het geval was. Met de klantenservice van Haarpro had ik heel snel contact en ze hebben me dan ook meteen een vervangend pakket toegestuurd.

Super snelle service

Top producten en snelle levering.

Gemakkelijke wijze van bestellen, snelle levering en fijn product: geeft je haar volume en heeft een heerlijke geur.

Prima !

Goed product én hele snelle levering .

Betrouwbaar, vlot en goede kwaliteit !

Duidelijke site, vlotte levering en goede producten

Snelle verzending

Bij Haarpro altijd snelle verzending, bestel je het voor bepaalde tijd, volgende dag in huis! Nooit meegemaakt dat het 1 dag later binnenkwam, ook 1 keer gehad dat ze iets waren vergeten, gelijk gebeld en ook volgende dag binnen... Dus ook vlotte service

Goede service, verhouding prijs/kwaliteit prima

Al heel lang goede ervaringen.

Snel geleverd, netjes verpakt Producten zoals beschreven

Snelle bezorging van het gekochte product, helemaal goed!

Super snel

Zoals altijd werd de bestelling de volgende werkdag geleverd. Er zat ook een testerje bij. Ik shop al jaren bij haarpro en dat bevalt me prima!

Duidelijke website met veel informatie over de producten en handige filters. Verzending netjes en snel.

Lekker snel geleverd en goed verpakt.

Prima produkt prima service

Ondanks een afleverprobleem bij aanvang, heb ik het styling produkt gelukkig alsnog in goede orde ontvangen, dankzij de accurate en vriendelijke service van Haarpro.nl / Kiyoh. Hartelijk dank daarvoor!

Haarpro is prima, de bezorging via DHL is waardeloos

Met Haarpro heb ik goede ervaringen, de bestelling wordt altijd snel geleverd. Alleen de bezorging via DHL is waardeloos. Ze bellen niet bij de klant aan, staan even voor je deur, komen de bus niet uit en rijden direkt door naar het afhaalpunt. De laatste keer heb ik gewacht tot de DHL bus voor de deur stond . Toen hij wilde wegrijden heb ik hem gevraagd of hij mijn bestelling bij zich had. De bezorger sprak alleen Engels en ging morrend zoeken in zijn bus. Op een gegeven moment had hij mijn pakje gevonden. Hij gaf het me mee zonder dat ik me moest identificeren . Vond het allemaal erg vreemd. Krijg ook altijd de melding dat ze langs zijn geweest en dat ik niet thuis was, terwijl ik gewoon wel thuis was. De bezorging via post.nl bevalt een stuk beter!

Keurige producten

Snelle levering Mooi verpakt Goede producten

Goede ervaring

Ik zal weer bestellen.

Super goede service

Heel tevreden van de bediening en de klantenservice. Hartelijk dank.

Netjes ingepakt en een super borstel . Ik ben er heel blij mee

Kosmonaut 14

3824 MK Amersfoort