Uitstekend en netjes en snel bezorgd!

Snel geleverd en goed ingepakt

Alles perfect

Ik heb mijn producten besteld, en het werd heel snel geleverd. Fijn dat je via mail op de hoogte wordt gehouden, van de staat van de levering. Ik ben ontzettend te spreken over Haarpro.nl. Ik zal zeker weer een bestelling plaatsen.

De producten worden goed zorgvuldig en goed verpakt. Ook de levering is optijd.

Kan geen info vinden over niet meer leverbare producten

Niet alles was op voorraad, daar werd goed en adequaat op gereageerd en geld werd teruggestort. Echt super geregeld! Alle andere producten werden keurig afgeleverd.

Prima! Erg tevreden

Snelle kevering, kwaliteits produkten, erg degeljjk verpakt ...en een prima prijs!

Pakket ging retour afzender

Geen idee of dit een fout van verzender of pakketdienst was. De uiteindelijk geleverde shampoo en conditioner zijn ok. Geen echt bijzondere effecten op het haar.

Servicegericht, perfect ingepakt en snelle levering.

Na mijn bestelling kreeg ik vrij direct een mail met de melding dat mijn producten vertraging hadden, echter werden deze met een dag vertraging alsnog geleverd. Dat ik hiervan op de hoogte gehouden werd vind ik service. Producten zijn in goede staat aangeleverd.

Bij een een beschadigde levering, een snelle kosteloze herlevering van het product.

Goede service na vastlopen bij DHL

Door een fout in de adressering werd mijn pakket eerst niet geleverd. Na melding heeft de klantenservice dit snel opgepakt en wordt mijn pakket nu opnieuw opgestuurd

Tevreden

Netjes en heel snel geleverd

Duidelijke website en snelle levering

Duidelijke website, snelle levering en goede communicatie!

Reeds meerdere malen besteld, nog nooit teleurgesteld

Ik bestel sinds enkele jaren haarproducten van I.C.O.N bij Haarpro.nl en ik ben nog geen enkele keer teleurgesteld geweest. Levering tip top en snel!

Bestel al een paar jaren, elke keer snelle levering.

Handtekening was vereist voor een bestelling van 10 euro

Op de dag van bezorging kreeg ik een bericht dat een handtekening vereist was. Ik was er op dat tijdstip niet, dus moest ik het op een DHL afhaalpunt ophalen, wat zeer slecht uit kwam.

tijdige juiste levering

tijdige juiste levering

Goede en snelle bezorging, prima prijs/kwaliteit verhouding

Snel geleverd!

Heel fijn dat het zo snel geleverd en goed verpakt is. Alles netjes goed dicht. Heel blij als het pakje weer komt :)

Snelle levering.

Netjes en snel verzonden

Vlotte service

Sterke prijzen Snelle levering Stevig verpakt

Mijn bestelling is nooit binnen gekomen

Mijn bestelling is nooit binnen gekomen en ze hebben niet op mijn mailtjes etc gereageerd

Superfijn contact en snelle levering!Top!

Super fijn contact en snelle levering! Top!

Geweldig aanbod en super klantenservice!

Ik bestel wel vaker bij Haarpro (want ze hebben een geweldig aanbod aan haarproducten tegen concurerende prijzen) en dat gaat altijd vlekkeloos. Laatst had DHL echter een fout gemaakt waardoor mijn bestelling niet afgeleverd werd maar retour gestuurd zou worden. 1 telefoontje naar Haarpro (waar ik heel vriendelijk te woord werd gestaan), zorgde ervoor dat ik de volgende dag mijn bestelling in huis had. Hulde voor die snelle actie!

Goed contact en snelle levering

De producten werden snel geleverd en er was 1 product niet op voorraad. Ik kreeg gelijk een mailtje om het op te lossen en uiteindelijk hebben we een andere kleur uitgekozen. De verzending was nog steeds super snel en het contact was goed.

Kosmonaut 14

3824 MK Amersfoort