duidelijke site

Haarpro geeft goede uitleg wat je kan gebruiken voor je krullend haar. Snelle nette levering. Ga er zeker weer bestellen

zeer goed

Goede website, vlot geleverd.

duidelijke website en vriendelijke klantenservice

Ik koop graag spullen voor mijn haar bij haarpro. Ik vind de website erg duidelijk en de omschrijving is ook volledig. Er is al voor mij uitgezocht welke producten geschikt zijn voor krullen bijv. Op andere websites is dat vaak niet echt duidelijk. Ook de blogs vind ik erg leuk en nuttig om te lezen.

Mijn conditioner is snel geleverd. Erg blij mee

Alles ging makkelijk en de bestelling kwam op tijd binnen.

Teleurgesteld

Jammer dat jezelf de retour kosten moet betalen. Er zit geen retour label bij zodat terug sturen onduidelijk was. Medewerkster wisten zelf ook niet te vertellen hoe dit moest. Ik zal hier nooit meer bestellen!!

Correcte en snelle levering

Bestelde goederen snel en correct geleverd

Fijne zaak

Ik bestel hier mijn Ecru New York shampoo en condition. Altijd goed verpakt en snel verzonden. Super!

Goed assortiment en goede levering

Goed assortiment en goede levering

Great service and products!

Great service and products!

Kleeft

Vijf rollen gehad zelfklevend maar helaas dus niet.

Netjes en goed verpakt

Ruim anbod en keurige aflevering

Super service!

Goed geprijsd, overzichtelijke website en snelle verzending

Perfecte service, aanrader!

Bestelling plaatsen verliep zeer vlot, levering werd vertraagd door leveringsproblemen door de fabrikant. Zeer snelle reactie van Haarpro en leuke compensatie gekregen. Professionele aanpak! Zeker 5 sterren waard.

Ik heb al vaker besteld bij Haarpro en elke keer ben ik weer erg tevreden, duidelijke website en veel informatie over de producten en een snelle levering kortom top

Niks op aan te merken

Vlotte afhandeling, niks op aan te merken

super service

Dank voor de fijne producten van Matrix, goed voor golf en krul en met lekkere geur!

Ontzettend tevreden

Al div keren iets gekocht bij Haarpro en ontzettend tevreden. Daarnaast heel veel keus in producten.

Mijn ervaring

Mijn ervaring beschrijf ik als GOED ik heb geen klachten ben netjes behandeld kreeg een mailtje dat de levering iets later kwam dat was geen probleem. ik vond het fijn dat ze dat even melden .

Alles correct, keurig en snel

Tevreden over deze webshop!

Fijne communicatie toen bleek dat mijn producten iets vertraging (2 dgn) hadden. Iets waar Haarpro niets aan kon doen! Uiteindelijk heb ik mijn producten netjes verpakt ontvangen. Dus prima site om je haarproducten bij te bestellen.

Ik had iets besteld wat niet voorradig was. Haarpro stuurde een email hierover en ook nog een herinnering, omdat ik nog niet gereageerd had. Het bleek zelfs mogelijk om nog een product aan de bestelling toe te voegen. Het teveel betaalde bedrag had ik met 2 dagen retour. Kortom, ik ben zeer tevreden.

Snelle levering en scherp geprijsd

Vandaag besteld morgen in huis, goede prijs. Netjes verpakt.

Perfect.

Snelle levering. Goede producten!

Kosmonaut 14

3824 MK Amersfoort