Een goede bezorging.

De producten moeten over een wat langere tijd tot tevredenheid stemmen. Nu is het gebruik te kort om daar wat over te zeggen.

Slecht

Heel slecht Ik heb een ander product gekregen dan ik heb besteld Allebei wel versteviger van Schwarzkopf, alleen die ik had besteld zit 200 ml in Schwarzkopf Bonacure Volume Boost Perfect Foam en die ik gekregen heb 150 ml Schwarzkopf BC Volume Boost Perfect Foam. Hopelijk krijg ik er nog iets voor terug. Groetjes Petra van der Schalk

Topservice!

Bezorging via DHL ging vorige keer niet goed. Gebeld met medewerker en meteen opgelost. Top!

Ik vind het erg handig om bij Haarpro.nl te bestellen

Vanuit huis makkelijk mijn haarproducten bestellen. Dit vind ik geweldig.

Snelle levering.

Ik heb goede ervaringen met Haarpro. De bestelling wordt altijd snel en netjes afgeleverd. De producten zijn prima .

Snel en duidelijk

Snelle levering en duidelijke site.

Ik heb goeie ervaring mee. Ze hebben hele goede haar verzorgingen.

Goeie ervaring

Super snelle levering

Super blij mee, heel snel geleverd en netjes

Fijn product!

Top! Volg dag in huis - goed verpakt.

Top! Volg dag in huis - goed verpakt.

prima bedrijf

Over het algemeen is alles in voorraad, snelle levering.

Super vernevelaar

Fijne mist, lichte greep!

Snel, adequaat; veel te royale verzendvetpakking

Snelle en adequate bezorging, echter in veel te royale verpakking waardoor geen brievenbusbezorging mogelijk was. Kan dus efficiënter.

Duidelijke website, snelle levering, goed op de hoogte gehouden via de mail.

SUPER!

Alles super schnell und super gut, danke!

Snelle corecte levering

Pakketje snel geleverd. Fijn product. Ben zeer tevreden.

Vertraagde paket

Mijn paket is al langer als 2 weken vertraagd

groot aanbod, snelle verzending

Fijne klantenservice en snelle verzending. Zou van mij niet per se hoeven, maar soms is het stiekem toch ook best fijn.

Perfect!

Super fijne site, producten waren de volgende dag al binnen. Ik ga hier vaker bestellen! Enkel jammer dat er redelijk hoge verzendkosten blijven ondanks dat je voor een groot bedrag haarproducten besteld.

Goede produkten Goede service Krijg altijd snel antwoord op mijn vragen Dus top

Zeer snelle bezorging!!

Snelle afhandeling van de bestelling.

Groot assortiment en snelle bezorging

Veel keuze en snelle levering

's avonds rond 21 uur besteld, de volgende dag rond de middag al de DHL voor de deur. Super service!

Snelle levering en goede spullen

Kosmonaut 14

3824 MK Amersfoort