Goed en snel geholpen.

Mijn shampoo was niet op voorraad, maar ik heb daar meteen een E-mail over gekregen en was verder goed gelopen.

Super Spul voor krullen

Zeer tevreden over de snelle afhandeling van de bestelling

Ben al jaren naar volle tevredenheid klant!

Heel goed spul, snelle levering en prima prijs/kwaliteit.

Netjes geleverd

Wel jammer dat de producten een dag later verzonden worden dan de site aangeeft. Dus voor 22u besteld is niet de zelfde dag verzonden. Daarnaast had ik het bezorgmoment bij DHL daarom aangepast, maar werd het toch op de originele tijd aangeboden. Erg jammer dat er voor DHL gekozen is.

Bestelling vlot en prima afgehandeld

Bestelling vlot en prima afgehandeld prima

Snelle levering, netjes verpakt, niks op aan te merken!

Binnen 24 geleverd.

Heeeel blij mee!

Het was best prijzig maar nog nooit zulke fijne Shampoo en Conditioner gehad. Zuinig in gebruik. Doet zeker zijn werk. Heerlijk zacht dansend haar wat ook nog eens 2/3 dagen zoet fris blijft ruiken. Op meer plaatsen te verkrijgen maar ik gun het deze plaatselijke ondernemer.

Goed spul

Bedekt goed.

Excellent

Great product and fast delivery

Goede communicatie en snelle levering

Snelle en prima service

Goede webshop met mooi assortiment

Mooi assortiment en snelle verzending. Leuke artikelen over verzorging van krullend haar, heel bruikbaar!

Jammer dat de spullen met dhl worden bezorgd. De bezorging heeft bijna 1 week geduurd na vele pogingen om het bezorgd te krijgen. Anders had ik 5 sterren gegeven Ik zou het aanbevelen als er een keuze was voor de verzending zodat dhl vermeden kon worden

Revised: goed geholpen

Voorheen was dit het probleem: Kan aan de bezorger liggen of aan het bedrijf, maar ik heb mijn spullen nogsteeds niet ontvangen ivm een sorteer fout… Echter ben ik daarna heel snel geholpen door dit bedrijf en had ik 2 dagen na contact mn spullen binnen.

Tevreden

Zo als zo vele malen was ik weer met mijn snelle bestelling , en ik weet wat ik bij jullie koopt , dat is de reden ook dat ik weer steeds opnieuw bestel , dat het weer duurder is geworden kunnen jullie toch ook niet aan doen ! groet Lucas .

Groot aanbod, goede prijs

Helaas was de bezorging een week later ipv de volgende dag en werd dit ook niet opgevolgd door de klantenservice. Ook waren er fouten met de voorraad, dit is wel netjes verrekend.

Duidelijke website met snelle levering

Ik heb de droogshampoo van joico besteld. Deze was binnen één dag binnen. Super service!

Super goede service

Super goede service van haarpro ik bestel nergens anders meer. Een dag tot twee dagen later heb je je bestelling en de doppen van de flessen zitten goed vast wegens lekken. Helemaal top. Ik raad ze zeer zeker aan

Snelle en zorgvuldige levering

Bestelling kunnen aanpassen zonder problemen.

Nadat ik mijn bestelling had geplaatst merkte ik dat ik nog iets vergeten was. Een mailtje gestuurd. Geen probleem, na betaling van het artikel werd het aan de bestelling toegevoegd en is keurig mee verstuurd. Dank jullie wel voor de service.

top

top

Snelle levering. Balmain volumespray doet wat ie moet doen. Eerst kleine verpakking besteld volgende x grotere. Shampoo en conditioner nog testen.

Uitstekende service en persoonlijk advies

Ik was heel goed geholpen door Haarpro, kreeg persoonlijk advies over producten. Uitstekende service, super snelle levering. Highly recommended.

Kosmonaut 14

3824 MK Amersfoort