Na het niet leveren van pakketje ( DHL). Uitstekend geholpen om het pakketje als nog te versturen.
Beste Elly, Bedankt voor uw beoordeling. Wat vervelend dat uw bestelling nog steeds niet is geleverd! Ik zie dat DHL aangeeft dat het opgegeven adres onjuist is. Ik heb via Google gekeken en volgens mij klopt het adres wel. Kunt u mij via [email protected] of als antwoord op dit bericht laten weten of het adres klopt zodat wij meteen stappen kunnen ondernemen om uw bestelling z.s.m. bij u te krijgen? Alvast bedankt en mijn excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet, Tammy van Haarpro.nl
Originele beoordeling
Het zal door jullie wel verzonden zijn. Ik heb alleen nog niets ontvangen van DHL
Snel geleverd, en ook netjes geprijsd!
Producten op voorraad en snel geleverd.
Vrijdag besteld, zaterdag in huis! Föhn werkt super!
Keurig veilig verpakt ter voorkoming van beschadigingen
Super snelle levering
Gemakkelijk besteld, hierna snel verzonden en de volgende dag bezorgd.
Bestelling was snel in huis !!
Beste Helma, Bedankt voor uw beoordeling maar kan het zijn dat u in de war bent met een andere webshop? U heeft namelijk geen haarverf bij ons besteld maar waterstofperoxide en uw bestelling is 45 minuten nadat u deze had geplaatst, door ons verzonden. Ik hoor graag van u. Met vriendelijke groet, Tammy van Haarpro.nl
Originele beoordeling
Mijn bestelling gedaan , ben twee keer gebeld dat de kleuren die ik had besteld er niet waren. Twee dagen na elkaar. Uiteindelijk is het naar het verkeerde adres gebracht. Man ( van het aders) weet van niets zegt hij. Ben al 5x aan de deur geweest omdat het daar bezorgd moet zijn zegt de mail. Maar doet zelf niet open . De buurman wel en die heeft drie verschillende verhalen… Al met al nog geen bestelling van veel geld!! Jullie bedrijf gebeld en ze gaan het uitzoeken werd mij verteld. Ik wacht met smart heb de bestelling nodig en ik ben bang dat ik mijn geld kwijtben. Vriendelijke Groet Helma
Nou dat ik echt nog een x ga bestellen. ☺️
Diverse producten met ruime keus + haarborstel voor krullend haar!!
Uitgebreid assortiment voor haarverzorging en bekwame adviseurs. Minpunt: vervoerder komt vaak z’n afspraken niet na
Snelle bezorging en goede hulp toen ik een probleempje had. Ook goed bereikbaar!
Hetzelfde product kost mij in de winkel ruim 5 euro duurder. Dus heel blij met jullie. Vandaag besteld en morgen in huis. Helemaal top!
Altijd snelle bezorging bij haarpro, 1x zijn ze product vergeten mee te sturen, ook heel snel opgelost door haarpro, even gebeld daarover en volgende dag in huis..
De bestelling komt snel binnen en altijd goed!
Goede service en snelle levering. Leuk dat er een gratis staaltje bij zat.
Aanrader!
Zeer snel en netjes geleverd
Goede producten, snelle levering
Zeer vlotte service: product besteld en de dag nadien al geleverd! Top!
Super snel en mooi verpakt in een klein doosje!
Hele snelle levering. Helaas niet tevreden over het resultaat. Ipv bruin is mijn haar echt paars geworden. Jammer. Voor mij geen kleurmasker meer! Het gaat om "the insiders COLOUR LOVE Cool Brown Colour Mask"
Beste Jeanna, Bedankt voor je beoordeling. Wat jammer dat het masker niet voldoet aan je verwachting. Zou je mij via [email protected] of als antwoord op dit bericht kunnen laten weten wat je haarkleur is (de kleur voordat je het masker ging gebruiken) en hoe lang je het hebt laten intrekken? Wellicht kunnen we dan samen kijken voor een oplossing. Alvast bedankt! Groetjes, Tammy van Haarpro.nl
Mijn pakket was enorm vertraagd. Hierop excuses ontvangen en opnieuw de spullen toegestuurd gekregen met een extraatje.
Beste Annegreet, Wat een teleurstelling dat je bestelling nog steeds niet is bezorgd! Ik zie in de track en trace dat DHL op 5 mei aangeeft dat de bezorging is verhinderd en dat het pakket 1 á 2 dagen vertraging heeft. Helaas kunnen wij hier geen updates over geven omdat de vertraging bij DHL zit. Misschien hebben zij wel gemaild maar is dit in je spam box terecht gekomen? Ik zie ook dat de zending vanochtend is verwerkt in het sorteercentrum. Mocht de bezorger morgen nog niet bij je aan de deur zijn geweest, zou je dan een mail kunnen sturen naar [email protected] of dit bericht kunnen antwoorden? Mijn excuses voor de enorme vertraging en het ongemak. Groetjes, Tammy van Haarpro.nl
Originele beoordeling
Pakket niet binnen, flink vertraagd maar geen email met updates wanneer ik het binnen kan verwachten. Wel ee vraag om een review te schrijven over het product en de levering terwijl deze nog niet heeft plaatsgevonden.
Heb nog steeds niks ontvangen
Beste Lisa, Wat ontzettend vervelend dat je bestelling nog steeds niet is bezorgd! Ik zie in de track en trace dat DHL op 5 mei aangeeft: bezorging op dit moment verhinderd, het pakket heeft 1 à 2 dagen vertraging. Gisteren is de zending verwerkt in het sorteercentrum en ik hoop dat je bestelling uiterlijk morgen bij je aangeboden wordt. Mocht dit niet zo zijn zou je dan kunnen mailen naar [email protected] of dit bericht kunnen antwoorden? Mijn excuses voor de enorme vertraging en het ongemak! Groetjes, Tammy van Haarpro.nl
goede website, prima artikelen en snel afgehandeld