Goede afhandeling

Bestellen makkelijk en ontvangst perfect

Top product

Zeer tevreden!

1 produkt was in het pakket opengegaan. Daarover heb ik telefonisch kontakt gehad en dat is heel snel kosteloos opgelost.

Alles is toppie

De prijzen zijn laag, de levering super snel. Bovendien zat er kleine attentie bij de bestelling. Kortom alles is toppie!

Pakket niet ontvangen

Ik geef aan het pakketje niet te hebben en krijg als reactie "het is bezorgd". Ik geef toch echt aan van niet!

Goed en snel geleverd

Vriendelijke klantenservice

Het was niet helemaal duidelijk of de betaling goed gegaan was. Ik kreeg snel iemand aan de lijn die mij duidelijk uit kon leggen wat er was fout gegaan.

Prima website, helaas geen snelle levering zoals beloofd.

Alles in orde, behalve de belofte vandaag besteld morgen in huis konden ze in mijn geval niet waarmaken. Heb bijna een week gewacht op mijn bestelling. Op de website stond op voorraad en dan zou hij direct geleverd worden. Dus de webshop is niet up-to-date wat betreft voorraad/levering. Zou de website wel aanbevelen maar let goed op de voorraad tenzij je de tijd hebt om te wachten op je bestelling. Ik had juist voor deze webshop gekozen omdat mijn producten elders een langere wachttijd hadden met de levering.

minder tevreden

lange levertijd. diffuser die ik had gekocht paste helaas niet op de fohn terwijl het juist voor dat type had moeten zijn was mijn geadviseerd toen ik daar over gebeld heb. gelijk na ontvangst van het pakket een mail gezonden via het contact formulier. Na een week nog geen reactie. toen maar weer gebeld. was het antwoord ow met de mails wordt niet veel gedaan. en instructies gekregen om het pakket te retouneren. dit stond ook op de factuur die is gezonden. Deze was helaas in de spam terecht gekomen dus nooit gezien. service en deskundigheid vind ik dus helaas wel een puntje

Altijd goed

Als ik shampoo of iets anders qua haarverzorging nodig heb bestellen we altijd bij haarpro. Altijd goed.

Helemaal perfect

Alles is snel geleverd en kreeg ook nog een leuk proef zakje erbij.

Super snel bezorgt top!!!!!!

Bestelt en de volgende dag in huis TOP!!!!!!!!

Super prijzen en assortiment

Snelle levering, uitgebreid assortiment en betaalbare prijzen.

Pakketje nog steeds niet binnen

Normaal geen problemen, helaas nu nog geen ontvangst van mijn bestelling!!

S’avonds besteld, andere dag in de voormiddag geleverd in België! Scherpe prijzen, betrouwbaar,aanrader.

Goede en snelle levering

geweldig

snelle levering en fantastische producten.

Wat een heerlijk spul eindelijk krullen

Wat een heerlijk spul eindelijk krullen

Snelle levering, netjes verpakt met bedank kaartje

Groot assortie, snelle levering, top

Haarpro heeft een groot assortiment en de producten zijn ook iets goedkoper dan op andere sites. 1 product was helaas niet op voorraad. Daar wilde ik niet op wachten. Ik had de producten de volgende dag in huis zoals beloofd. Zeer fijne ervaring. Ik zal zeker nog eens bestellen

Super fijne producten en snelle levering!

Heb producten van umberto giannini aangeschaft die ik gebruik voor mijn curly girl Methode. Wat een super fijne producten en wat zien mijn krullen er mooi en vol uit. Echt heel enthousiast ben ik ervan.

Snel geleverd ondanks vertraging die aangekondigd was

Na mijn bestelling Kreeg ik toch snel mijn spullen geleverd ondanks dat we een vertraging was met een artikel

Snelle verzending !

Prima producten en snelle verzending !! Top !!

Slechte pakketservice!!!!

Het versturen vanuit jullie magazijn is accuraat, Maar DHL is een slechte pakketservice. Doordat het 3 dagen later kwam als afgesproken was ik genoodzaakt een ander product te kopen!

Goed verzorgd

Alle bekende merken. Snelle service