Goed product, snel ontvangen
Veel keuze op de site een goede tips. Verzending was dezelfde dag nog.
Goede service en snelle levering
Netjes verpakt.
Beste haarproduct ooit voor mijn dunne lichtkrullend haar. Levering was supersnel.
Alleen de bezorging van DHL is altijd uitermate slecht. De bezorger gooit vaak het pakketje naar me toe van een afstand of laat het pakketje beneden liggen terwijl ze gewoon naar boven horen te komen (woon op 2 hoog) . Maar vanuit Haapro de verpakking en producten waren prima.
Prima producten. Snelle levering. Ik ben zeer tevreden.
Mijn bestelling geplaatst naar aanleiding van álle blogs die ik gelezen heb. Ik bekijk vooral de blogs over de CG methode en daar staan erg veel goede adviezen in die ik beetje bij beetje toe ga passen in mijn haar ritueel. Bestelling de volgende dag al in huis dus ook nog eens een super snelle levering. Ik ga zeker vaker bestellen bij jullie!
Ik heb hier nu 2x besteld en ben verbaasd over hoe snel het geleverd wordt. De producten zijn super fijn en ze hebben een mooi ruim assortiment aan haar artikelen voor de krullenbollen onder ons:) Ik ga hier zeker vaker bestellen! En raad het meer mensen aan!
Goede en eerlijke klantenservice!
Beste Lars, Wat vervelend dat er iets niet goed is gegaan met je bestelling! We worden meerdere keren per dag gebeld door klanten, dus we zijn gelukkig wel te bereiken. Wat betreft je mail, ik zie dat je afgelopen vrijdagavond om 21:02 uur hebt gemaild. De klantenservice was toen inderdaad niet meer aanwezig, maar gaat je mail deze morgen direct oppakken. We zullen contact opnemen met DHL en er natuurlijk voor zorgen dat je de tondeuse alsnog zo snel mogelijk in huis hebt. Mijn excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet, Nienke van Haarpro.nl
Originele beoordeling
Een week geleden bestelde ik een tondeuse bij haarpro. Het zag er allemaal heel goed uit, mooie producten, goede track en tracé. Maar toen ontving ik vrijdag ineens een mail waarin stond dat mijn bestelling was ontvangen. Ik echter HELEMAAL NIETS ontvangen. Ik ben toen hairpro telefonisch gaan benaderen. Toen begon het… niet te bereiken. Toen ben ik ze een mail gaan sturen. Ook geen reactie. Weg geld (want kon natuurlijk wel direct betaald worden) maar geen levering van mijn bestelling en geen enkele reactie… Vanmorgen werd ik wakker was er een mail van hairpro. Ik was heel benieuwd. Toen ik de mail opende schrok ik. Het was een automatische e-mail met de vraag hoe ik de service vind??? Dus geen product ontvangen, geen reacties krijgen op mail en telefoon en dan wel vragen hoe ik het ervaren heb???
Zeer tevreden!
Binnen enkele dagen geleverd zoals beloofd. Tracking via DHL. Merkartikelen van bekende kwaliteit.
Altijd heel snel in levering van mijn Kevin Murphy producten
Een product dat ik had besteld functioneerde niet. Er werd snel en adequaat gereageerd en het bedrag plus de retour verzendkosten werden teruggestort. Prima communicatie en goede service.
Beste Karen, Wat verveveld dat de Doo.Over niet werkt! Bij een defect product worden de retourkosten altijd door ons betaald of is de omruiling gratis. Heb je hierover contact opgenomen met onze klantenservice, via de mail of telefonisch? Ik kan namelijk geen gesprek terugvinden. Is de Doo.Over ondertussen al geretourneerd want wij hebben de retour nog niet ontvangen? Ik hoor het heel graag zodat wij dit kunnen oplossen. Met vriendelijke groet, Tammy van Haarpro.nl
Originele beoordeling
Ik bestelde een Doo.Over spuitbus. Die bleek het niet te doen. Dus teruggestuurd, maar wel 6,95 verzendkosten moeten betalen.
Er zijn zoveel producten voor je haar en zoveel merken, er is altijd wel iets bij dat voor mijn haar geschikt is. Bestellen gaat makkelijk en boven een bepaald bedrag wordt het gratis en snel geleverd.
Supersnel bezorgd en voor de tweede keer probleemloos!
G
erg snel
De belofte dat bestelling volgende werkdag geleverd wordt, is niet waargemaakt. Drie dagen later nog steeds niet geleverd.
Beste Inge, Wat vervelend dat er iets niet goed is gegaan met je bestelling! Heb je hierover ook contact opgenomen met onze klantenservice, zodat het opgelost kan worden? We zullen namelijk altijd met een oplossing komen, aangezien een goede service en tevreden klanten erg belangrijk voor ons zijn. Ik heb je bestelling nagekeken en ik zie dat je 's avonds om 21:33 uur hebt besteld en dat je bestelling op 21:53 uur is verzonden. Je bestelling is dus nog wel dezelfde dag verzonden door ons en zou normaal gesproken een dag later geleverd moeten worden. Echter zie ik dat er bij de sortering bij DHL iets mis is gegaan. Dit kun je zelf ook zien wanneer je de Track en Trace link bekijkt. Dit is natuurlijk erg vervelend, maar ik hoop ook dat je er in je mening over ons rekening mee kunt houden dat dit buiten onze macht ligt. Uiteraard gaan we dit direct oppakken met DHL en er voor zorgen dat je je bestelling alsnog zo snel mogelijk kan ontvangen. Mijn excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet, Nienke van Haarpro.nl
Alles heeft een goede prijs en was goed verpakt voor de bezorging
Abends bestellt, mittags geliefert. Alles perfekt.
Weer de spray die leeggelopen is zonde. Want de rest is wel goed verpakt. Bezorging verder oké en spullen zijn heel fijn
Beste Cheryl, Bedankt voor je beoordeling. Wat vervelend dat de spray tijdens het verzendproces is leeggelopen en dat dit kennelijk al een keer eerder is gebeurd. Wij zullen een nieuwe spray naar je toesturen. :) Excuus voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Tammy van Haarpro.nl
Eerst telefonisch contact gehad om te vragen of alles van mijn bestelling voorradig was. En dat bleek zo te zijn. Volgende dag kwam mijn pakket al. Super snel