Snelle levering, jammer dat er geen proefje van dit merk bij zat, is altijd fijn om eerst even uit te proberen, verder alles naar wens !

Snelle levering, voordelige prijzen en zeer behulpzame klantendienst.

super

top

Doen wat ze beloven. Ik had een bestelling gedaan om 21:45 en de volgende dag was het geleverd. En natuurlijk de producten die ik besteld had en nog een leuk proefmonster. Dank jullie wel!

produkten voldoen aan mijn verwachtingen, alleen jammer dat er geen bijsluiters bij zitten. Ik ben nog "nieuw" en dan is het soms best lastig.

Perfect!

Goede producten, snelle levering.

Ben blij met mijn bestelling alles keurig ingepakt en een snelle levering

Mijn ervaring met haarpro is gewoon top, Je krijgt altijd meteen een mail terug, je krijgt De juiste producten en een fantastische service, Daar draait het tegenwoordig toch om, liefde voor het vak. Nogmaals mijn dank!!!

Prima en snel

Grote keuze

Helemaal goed

Snel bezorgd, prima website. Top!

Prima dienstverlening was snel geleverd

Ik had een produkten besteld. Maar voor een produkten voor 59ml 11,95 betaald. Stom ik had niet goed naar de ml gekeken. Was een kado dus kom het niet terug sturen maar kwam groter over op de site. Dat wilde ik even kwijt voor de rest prima

Goede ervaring!

Zoals gewenst

Mijn bestelling kwam de volgende dag al binnen, erg tevreden!

Snel en goede prijzen

Ik ben blij haarpro ontdekt te hebben.

Supersnelle levering

Zeer tevreden! Snelle levering. Altijd goed!

betaald product was niet voorradig binnen een week geld terug!!!!

heel goed

Heerlijke producten, snelle levering

Niks aan toe te voegen. Klasse!

Goede prijs, snelle levering

Is altijd goed geweest.

Alleen deze laatste keer was de aflevering wat later door DHL. Op zich geen probleem, moet alleen geen gewoonte worden.

Bestelling netjes de volgende dag in huis. Keurig verpakt. Niks op aan te merken.

Snel Geleverd

Mijn bestelling was snel geleverd.

Super snelle verzending!

Geweldig!

Goede Kwaliteit, werkt goed

Perfect service!

Good products at a good price. Thank you!

Zeker een aanrader om hier te bestellen

Mooie producten voor scherpe prijzen. Fijn dat ook producten in combi pakket worden aangeboden Bestelling werd de volgende dag al bezorgd. Volgende Bestelling wordt hier zeker weer geplaatst!

Kosmonaut 14

3824 MK Amersfoort