lekker snelle levering,

Vriendelijk behulpzaam aan de telefoon..perfect!

Goeie handel.

Ja gewoon wat ik zei, goeie handel.

Gut

Schnelle Lieferung...

Ondanks een onbeduidende bestelling was alles snel en met redelijke verzendkosten geleverd.

Snel en precies wat is nodig had.

Paar specifieke diodes nodig, op voorraad en snel in de brievenbus geleverd. Top

Prima ervaring.

Mijn bestelling in het weekend geplaatst en zeer snel geleverd.

Fjgkvohfjv

Ywyfkvjfjcu

snel geleverd wat ik besteld had

snel geleverd wat ik besteld had

Prima webshop, met prima service!

O.a. Leadscrew van 1m besteld die helemaal krom geleverd werd, deze werd kosteloos en na één werkdag opnieuw geleverd! Fijn dat er ook nog gewoon webshops bestaan met service en "echte" mensen achter de schermen.

Super service tegen aantrekkelijke prijzen

Laatst een paar best wel zeldzame onderdelen hier besteld, super snel in de brievenbus. Kijk zo hoort het! Ik kom zeker weer terug

Goedkoop en vlot!

Goede prijs, goed assortiment, vlotte levering

Altijd alles super geregeld en goed assortiment.

Voor de standaard electronica componenten kan je hier altijd terecht voor een goede prijs. Altijd ook alles super snel geregeld.

top

Snelle levering, goede service

Redelijke prijzen, snelle levering

Interessant aanbod, redelijk breed, website is overzichtelijk. Redelijke prijzen, snelle levering.

Uitstekend.

Goede en snelle levering

prima prijs, keurig geleverd

twee temperatuurmetertjes besteld om die van mijn lasercutter te vervangen. Precies dezelfde gevonden bij vanallesenmeer voor een prima prijs. Twee dagen later in huis in keurig doosje. 1 van de twee had te lang in opslag gelegen want daarvan waren de batterijtjes op. Geen show-stopper wat mij betreft.

Prima website, zorgvuldig verpakt en snel geleverd

Bezorging kan sneller...

Op zaterfag een aantal RFID tags besteld. Door het kleine formaat is er gekozen voor brievenpost. Uiteindelijk pas donderdag viel het pakketje op de deurmat. Weet niet of dat nu bij Van Alles en Meer of bij PostNL mis gaat, maar dit had best sneller gekund. Verder is het goed voor elkaar: bestelproces, betaling. Niks mis mee!

Dit bedrijf was een van de weinige die het juiste type MOSFETs kon leveren. Het juiste aantal was er op tijd. Top!

Easy vinden en Vlot thuis krijgen.

Fluitje van een cent. Product makkelijk te vinden op de site, bestellen en volgende dag in de bus....

Supersnel en accuraat, dankjulliewel

Supersnel en accuraat, netjes verpakt, helemaal goed

Groot assortiment, snelle levering... brievenbuspost..

De spullen werden snel geleverd. Uitstekend en betrouwbaar bedrijf.

Ruim assortiment en vlot geleverd. Ik ben erg tevreden

Goed hoor

Snelle en juiste levering zoals het hoort.

Prima geregeld

Oosterveldsingel 43484