Snel!

Een duidelijke site. Ik kon de onderdelen snel vinden met de zoekfunctie. De verzending ging snel en probleemloos. Dank je wel vanallesenmeer!

Great!

Exactly what i ordered, fast and safe packaged. Good quality for the price paid (only few euro). Keep it up, thank you!

Een van geleverde items is defect

In plaats van een reactie op mijn klacht over een niet werkende component van mijn bestelling krijg ik een vraag over hoe ik de service ervaar. Dit lijkt mij de verkeerde volgorde. Dus u begrijpt wellicht dat dit beter andersom zou kunnen.

Mooie LED's

Dit wordt licht bij de schakelaars zelf. Daarmee zetten we meer LED lampen aan op 12 V=, wat er daar altijd is. Ook als netspanning uitvalt.

Goede website, zijn snel met reactie, waaronder de afhandeling en verzending. Prima bedrijf.

Heel goed .

De zorgvuldig geselecteerde onderdelen werden snel, compleet en in perfecte staat geleverd. Ik had een kleine bestelling voor een project, dus ik kon het op tijd afronden.

Uitgebreid assortiment en snelle levering

Uitgebreid assortiment en snelle levering. Houden zo, geen AI, geen onzin

Op zoek naar een bepaald electronica onderdeel in een grote hoeveelheid voor een goede prijs en snelle verzending. En een Nederlands bedrijf dus helemaal prima.

Snel en goed

Niet al te duur en met lage verzendkosten. Prima en snel, kan aanbevelen!!

Geweldige service

Een webshop die echt reageert op email. Er was een issue met mijn bestelling. Na een aantal mailtjes met vragen en antwoorden heen en weer, goed opgelost. Waar vind je dat nog?

Jaaa, perfect.

Mijn kleine maar belangrijke bestelling supersnel en keurig verpakt afgeleverd

Perfecte ervaring

Bestellen gaat eenvoudig,vlot en professioneel. Verzendkosten zijn reëel Componenten waren individueel verpakt met beschrijvingen zodat de componenten eenvoudig herkent kunnen worden.

Snelle levering poduct voldoende

Was op zoek naar bepaald type condensator, en heb het hier grvonden. Bestelling was snel en makkelijk geleverd.

Eerste x besteld Top!

Bij toeval tegen gekomen. Zocht een paar condensatoren. gelijk hier besteld. Acceptabele verzendkosten voor een klein pakketje.

Alles prima!

Idem

afhandeling

Snelle levering, goede communicatie, prettig zakendoen.

super

zeer scherpe prijzen en voordelige verzending

Snelle service goed product

Was een goede en snelle sevice . Goed product en ook enkel te koop ipv 20 of 50 stuks bij ali.

Goed en snel geleverd!

Eerste bestelling, goede kwaliteit onderdelen. Snel geleverd.

Snel en correct geleverd

Perfect zoals afgebeeld

Alles perfect!! Vlugge verzending

Gewoon goed

Snelle levering, ruim assortiment. De website is wel erg primitief.

correct, snel .

correct, snel

Snel geleverd en goede prijs

Groot assortiment. Ik had een bepaalde spanningsregelaar ic nodig en experimenteer printplaat. Ook meteen condensator assortiment mee besteld. Goede prijs en snel in huis.

Oosterveldsingel 43484

7558PJ Hengelo